Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 30 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Pink krijgt as naar zich gegooid: deze andere gekke dingen werden ooit naar artiesten gegooid tijdens concert

Tijdens concerten worden artiesten nog weleens verrast door de gekste cadeaus die op het podium worden gegooid. Van beha’s tot mobiele telefoons en van bloemen tot tampons: we hebben het allemaal voorbij zien komen. Soms zit er dan iets tussen wat ervoor zorgt dat artiesten even de teksten van de nummers vergeten. Want ja, er zijn in de afgelopen jaren heel wat rare dingen een concert gesmokkeld.

Gekste cadeaus voor artiesten

Van levende dieren tot as: dit zijn de gekste cadeaus die artiesten op hun podium hebben aanschouwd. We moeten wel een kleine disclaimer geven: heel smakelijk zijn de gebeurtenissen niet.

Pink – as van iemands moeder

Ja, dat lees je goed. Afgelopen week gooide iemand in het publiek een zakje met het as van haar moeder op het podium. Niet wetende wat het is pakt P!nk het op, om er vervolgens achter te komen dat ze met het as van iemands moeder in de hand stond. Om toen door te zingen was even een uitdaging.

@dailymail

“I don’t know how I feel about this” 🤯 #fyp #pink #hydepark #shocking #momsashes

♬ original sound – Daily Mail

Alice Cooper – een levende kip

Niemand weet hoe het iemand is gelukt om een levende kip naar binnen te halen bij een concert, maar het gebeurde tijdens een concert van Alice Cooper in 1969. Niet wetende wat te doen met het dier, ging Cooper ervan uit dat de kip wel zou kunnen vliegen en gooide hem de lucht in. De kip belandde in het publiek en overleefde het helaas niet, maar dit was wel de eerste keer dat iemand zoiets absurds op een podium gooide.

Ozzy Osbourne – een vleermuis

Deze gebeurtenis was zowel schrikwekkend voor Ozzy Osbourne als de vleermuis die op het podium werd gegooid. Denkende dat deze van plastic was, beet Ozzy namelijk in de vleermuis en werd vervolgens ziek. De vleermuis was namelijk zo levend als het maar kon zijn. Dit was zeker niet de uitkomst die hij voor ogen had en een die nog bekend staat als een van de raarste momenten in de wereld van de concerten.

A$AP Rocky – cocaïne en wiet

Tijdens zijn set op Coachella zat een fan van A$AP Rocky er waarschijnlijk wel heel lekker in, toen hij besloot om een zak cocaïne en een aantal joints het podium op te gooien. Het was een duur grapje voor degene die het mee had genomen, maar het zorgde er wel voor dat A$AP de fans meekreeg in een yell over cocaïne.

Hartverwarmend: Lewis Capaldi krijgt last van gilles de la tourettes op Glastonbury, maar fans springen bij

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.