Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 5 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Chrishell Stause & G Flip hebben blijkbaar geen ‘regels’ in hun romance

Chrishell Stause is een van de veelbesproken celebs uit de serie Selling Sunset. Toen haar relatie met Jason Oppenheim stuk liep, kwam er een nieuwe liefde in haar leven. Deze keer was het geen man, maar een non-binaire muzikant genaamd G Flip. Chrishell lijkt gelukkiger dan ooit!

Chrishell sprak over ‘the unlocked stage of her relationship’. Ze zei: “Het is wanneer iemand de sleutel tot je hart heeft, de muren zijn neergehaald en er zijn geen regels of voorschriften, alleen maar liefde en steun.” Ze voegde eraan toe: “Bovendien sluit het aan bij onroerend goed, wat eigenlijk best schattig is!”

Chrishell Stause en haar nieuwe relatie

Het favoriete gedeelte van haar relatie met G Flip is ‘gewoon in diens buurt te zijn’. Ze beschrijft haar relatie als een ‘stemmingsverhogende ervaring’. Chrishell deelde ook hoeveel ze ervan houdt om “die eindeloze steun te voelen van gewoon willen dat andere personen volledig zijn wie ze zijn”.

Ook zei Chrishell dat hun relatie ‘geen stereotype relatie’ is. “G weet dat ik moeder wil worden, en ik weet dat dat niet is waar we nu in het leven zijn. Het is echt gewoon een super open, communicatieve situatie waarin we voor geen van beiden personen iets willen blokkeren en we elkaar liefde en steun willen bieden. Ongeacht welke vorm het aanneemt.”

Break-up

Voor Chrishell’s relatie met G Flip ging Chrishell met haar co-ster/baas Jason Oppenheim. De twee gingen in december 2021 uit elkaar vanwege tegenstrijdige standpunten over het willen van kinderen. In dit geval lijkt het er niet op dat Stause en G Flip het niet met elkaar eens zijn wat betreft het willen stichten van een gezin.

De muzikant verscheen op 13 mei in de aflevering van de People Every Day-podcast in mei en zei dat ze ‘zeer transparant’ zijn over de fase waarin ze zich momenteel in hun leven bevinden, maar dat ze ‘zeker kinderen zien’ in hun toekomst. “Ik heb veel geluk dat ik haar in mijn leven heb”, voegde die eraan toe. “We hebben allebei het gevoel dat we voor altijd in elkaars leven zullen zijn. We hebben een heel sterke band die je niet elke dag tegenkomt.”

Dit is waarom Jason Oppenheim en Chrishell Stause hun relatie geheim hielden in seizoen 4

In Selling Sunset werd ons duidelijk dat Chrishell heel graag moeder wil worden, we gunnen het haar enorm en hopen dat dit mooie stel op een gegeven moment deze droom kan verwezenlijken.

Selling Sunset’s Chrishell Stause en Jason Oppenheim voor het eerst samen op de rode loper

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.