Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 17 aug 2021
Leestijd: 1 minuut

Selling Sunset’s Chrishell Stause en Jason Oppenheim voor het eerst samen op de rode loper

Dat Chrishell Stause en Jason Oppenheim een relatie hebben, is inmiddels geen geheim meer. Toch gaan ze nu een stap verder door voor het eerst samen op de rode loper te verschijnen en hun relatie red carpet official te maken. Twee weken geleden maakten ze hun relatie bekend door een post op Instagram.

We praten je bij.

Chrishell Stause en Jason Oppenheim

Chrishell en Jason speelden samen in de populaire Netflix-serie Selling Sunset. Hoewel daar niet eerder een sprankje romantiek tussen de twee te zien was, zijn ze nu officieel een koppel. Jason Oppenheim en Chrishell Stause maakten hun relatie al eerder Instagram official na een trip met de andere castleden van Selling Sunset. In de foto, die Chrishell op Instagram deelden, zagen we haar en Jason innig op een boot in Capri.

Chrishell Stause uit Selling Sunset heeft een nieuwe vriend en wij delen de foto’s

Chrishell kreeg veel kritiek op de relatie, omdat Jason haar baas is en zij voor zijn bedrijf werkt. Toch lijkt het erop dat de twee zich niks aantrekken van alle kritiek, want ze verschenen samen op de rode loper van de première van Disney’s Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings. Ongetwijfeld gaan we meer van hen samen zien in het nieuwe seizoen van Selling Sunset, waarvan nog geen releasedatum bekend is. Tot die tijd vragen we ons vooral af in wat voor huis ze zullen gaan wonen.

EPA/CAROLINE BREHMAN

Wow – Zoveel geld hebben de castleden van Selling Sunset op hun bank staan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.