Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 25 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Chrissy Teigen deelt eerste close-up van haar pasgeboren baby

John Legend en Chrissy Teigen verwelkomden eerder deze maand hun nieuwste familielid, dat ze een gezin van 5 maakte. Met zulke knappe mensen als ouders konden wij niet wachten om te zien hoe het kindje eruit ziet.

Lucky us, want dat was precies wat Chrissy vannacht deelde.

Familie van vijf voor Chrissy Teigen en John Legend

Als er één powercouple is dat waarvan we het liefste elke dag wel een update krijgen is het van zanger John Legend en zijn hilarische vrouw Chrissy Teigen. Het model beviel 13 januari van hun derde kindje en schreeuwt haar liefde het liefste van de daken.

Onthulling van de geboorte en de naam

John verklapte het blijde nieuws de avond van de bevalling bij een intiem optreden. Ondanks dat het niet om een concert ging dat openbaar was voor het grote publiek, verspreidde het nieuws zich als een lopend vuurtje. Om het nieuws te bevestigen deelde Chrissy een aantal dagen geleden zelf een foto van haar drie kinderen samen. Ook werd in dit bericht de naam van hun nieuwe ‘Legend’ bekend gemaakt: Esti Maxine Stephens.

Toch schuift het stel de moeilijkheden van de zwangerschap en bevalling ook niet onder stoelen of banken. Zo deelde Chrissy in de caption van de foto van haar kinderen dat ze nog hard aan het leren is. “I am learning that you still need diapers with a c section!?”, schreef ze bij de post. Ook deelde ze gisteren een foto van haarzelf in een jurk waarbij te zien is dat ze lekkende tepels en wonden heeft. Wat ons betreft heerlijk verfrissend dat ze dit soort struggles óók gewoon met haar 40.5 miljoen volgers deelt. Wat minder realistisch, maar wél wat extra punten voor de fabulous outfit inclusief hakken iets meer dan een week na haar bevalling.

De eerste foto van Esti Maxine Stephens

Vannacht deelde Chrissy het eerste beeld waarop het gezichtje van hun spruit te zien is en we kunnen het alleen maar met ze eens zijn. Het is – weer – een prachtig kindje. Smelt, smelt!

Baby news! Chrissy Teigen is bevallen van derde kindje

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.