Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 25 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Universal Studios schrapt aangekondigde biopic van Madonna om déze reden

Voor degenen die al sinds 2020 uitkeken naar de biopic (ook wel biografische film) die Madonna zou uitbrengen met Universal Studios hebben we slecht nieuws. De filmproducent heeft namelijk bekend gemaakt niet langer verder te werken aan de biografie van The Queen of Pop.

De zangeres heeft andere plannen voor 2023…

De aanloop naar de biopic van Madonna

De aankondiging van een film over het leven van Madonna, a.k.a The Queen of Pop, zorgde voor veel enthousiasme bij fans. Helemáál toen bekend werd dat Madonna zélf aan het script werkte en dat Julia Garner (van onder andere Anna Delvey speelde in Inventing Anna) haar zou vertolken. Julia Garner verkreeg deze rol niet zonder het nodige werk. Florence Pugh, Alexa Demie, Odessa Young én Bebe Rexha streden ook voor de hoofdrol in de film. Alle gegadigden werden getest door middel van een bootcamp van 11 uur, waarin zowel hun zang, als danskunsten op de proef werden gesteld. Julia won en snel na de aankondiging verschenen er vele vergelijkingen tussen de foto’s van de actrice en Madonna. We moeten ze nageven, de gelijkenissen zijn sprekend.

Om deze reden wordt de biografie van Madonna gecanceld

Ondanks dat heel de wereld al flink werd opgewarmd voor deze biografie van de eeuw, wordt nu duidelijk dat de film door Universal Studios is geschrapt. De 64-jarige “Vogue”-zangeres heeft namelijk andere prioriteiten gesteld. Was jij een van de fans die niet kon wachten tot de film in première ging? Geen zorgen. Madonna heeft nog iets veel leukers voor je in petto. De zangeres kondigde namelijk eerder deze week aan dat ze deze zomer een grootse wereldtour zal doen. De tour krijgt de naam “Celebration Tour”, ter ere van haar 40-jarige jubileum en zal op 15 juli van start gaan in Vancouver en doorreizen naar onder andere New York, Londen en Parijs. We kunnen ons voorstellen dat een wereldtour van dit formaat haar volledige aandacht en energie vergt.

Schrale troost

Mocht je al bijna op het punt staan om in tranen uit te barsten. Er is nog een klein sprankje hoop. Volgens bronnen zou Madonna in de toekomst nog steeds graag een film over haar leven zou willen maken. Timing is alles, zie je maar weer.

Madonna deelt bijzondere foto van haar 6 kinderen tijdens Thanksgiving

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.