Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 24 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Chrissy Teigen deelt de hilarische reden waarom Joe Biden haar ontvolgt op Twitter

Het is geen geheim dat Chrissy Teigen groot fan is van Joe Biden, in tegenstelling tot zijn voorganger Donald Trump. Waar Donald Trump haar met zijn presidentiële account (@POTUS) op Twitter blokkeerde, vroeg het model Joe Biden in een tweet naar het account om een follow back. En die kwam er, model Chrissy Teigen werd gevolgd door President Joe Biden.

Dat is bijzonder, want hij volgde maar dertien (!) mensen.

Joe Biden ontvolgt Chrissy Teigen

Degene die het account beheert, wellicht Joe Biden zelf, ging ermee akkoord en trakteerde Chrissy Teigen op een volger. Nadat ze geblokkeerd werd door voormalig president Donald Trump, kreeg ze een volgverzoek van Joe Biden. En hoewel Chrissy natuurlijk in de wolken was, duurde het niet lang. Het blijkt namelijk dat Joe Biden haar heeft ontvolgd op Twitter. En Chrissy Teigen zou Chrissy Teigen niet zijn als ze de hilarische reden achter hun “break up story” niet deelde op Instagram.

Het blijkt namelijk dat nadat ze gevolgd werd door de president op 21 januari, Chrissy het gevoel had dat Biden alles kon lezen wat ze schreef op Twitter. En dat is logisch als hij maar dertien mensen volgt op het platform. Dus vroeg Chrissy Teigen of Joe Biden haar misschien weer wilde ontvolgen op Twitter. “I have tweeted a handful of times since my treasured @POTUS following,” schreef ze. “In order for me to flourish as me, I must ask you to please lord unfollow me. I love you!!! It’s not you it’s me!!!!”

Op Instagram

Chrissy deelt een screenshot van de tweet op Instagram, met twee screenshots van Joe Biden’s Twitter-account. Eerst staat er nog dat hij haar terugvolgt, op de tweede screenshot is die melding weg. Chrissy schrijft in de caption, “a breakup story 😭 need some Ben and Jerry’s” En eerlijk is eerlijk, wij denken er hetzelfde over.

Het is overigens wel logisch dat Chrissy zich zo voelde sinds Biden haar volgt. Het model staat bekend om haar uitbundige verhalen en meningen op social media. En het is volkomen logisch dat ze een van de belangrijkste personen op aarde daar niet van mee wil laten genieten. Toch volgt ze Joe Biden nog wel, laten we hopen op een reünie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.