Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 22 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Chrissy Teigen verloor een tand tijdens de inauguratie van Joe Biden

Voor het geval je haar niet volgt op Twitter of Instagram: Chrissy Teigen was woensdag aanwezig bij de inauguratie van Joe Biden en Kamala Harris. En Chrissy zou Chrissy niet zijn als ze al haar avonturen niet zou vastleggen. Ze nam haar volgers mee tijdens haar activiteiten in Washington D.C., maar tussen alle avonturen door verloor ze een tand. Ja, een tand.

En natuurlijk deelt Chrissy Teigen daar ook alles over.

Chrissy Teigen verliest tand tijdens inauguratie

Op een echte Chrissy-manier nam ze haar volgers afgelopen woensdag mee. Van de quarantaine in een hotelkamer met man John Legend en het afnemen van meerdere coronatesten (allemaal negatief) tot het juichen voor haar man tijdens zijn optreden bij de inauguratie. Tussen alle leuke dingen door verloor Chrissy Teigen een van haar tanden.

Nu denk je misschien: ze heeft een heftig avontuur meegemaakt, maar niets is minder waar. Ze verloor haar tand tijdens het eten van een Fruit Roll-Up. Ze besluit zichzelf te filmen in haar hotelkamer en de video op Twitter te posten. In de video zien we hoe ze de tand in haar hand heeft en zegt, “I just lost my tooth… in a Fruit Roll-Up.” Gelukkig dragen we mondkapjes zodat je het gat in haar mond niet ziet…

Echte tand?

Een bezorgde fan vraagt zich af of ze een echte tand is verloren of dat het een kroon was. “Real tooth or a cap or veneer? If it’s the real one I’d be worried,” waarop Chrissy Teigen antwoordde: “Cap :( but i loved him like he was a real tooth.” Het gaat dus om een kroon, maar dat maakt het niet minder erg. Het is ook niet duidelijk waar in haar mond de kroon zat, maar op haar laatste foto’s lacht ze met haar mond dicht.

In haar video lijkt het er ook niet op dat het een van haar voortanden was. Hopelijk vindt ze in Californië snel een tandarts die haar kan helpen. Ze zal de inauguratie niet snel vergeten…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.