Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 22 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is de villa in Mexico waar Kylie Jenner en Kendall Jenner vakantie vieren

Kylie Jenner en Kendall Jenner zijn op vakantie in Mexico. Eerder deze week verschenen er verschillende foto’s en video’s op de Instagram-accounts van de zussen, nu zien we eindelijk de prachtige villa waar ze in verblijven. Zet deze maar op je lijstje voor het post lockdown-tijdperk.

De luxe villa ligt in Costa Careyes en heeft een geweldig uitzicht over de oceaan.

Kylie Jenner en Kendall Jenner op vakantie in Mexico

Kylie Jenner en zus Kendall Jenner genieten van een heerlijke vakantie in Mexico. Een bron vertelde eerder deze week aan E! News dat Kylie en haar vriendengroep afgelopen week naar Mexico afreisden. En Kylie zou Kylie niet zijn, als ze niet zorgde voor wat flawless foto’s voor Instagram. We zagen al meerdere bikinifoto’s van de zussen en ook sneak peeks van hun geweldige verblijf werden gedeeld.

Aangezien we na de lockdown maar wat graag willen reizen, zijn we alvast wat inspiratie aan het opdoen. Kylie en Kendall Jenner verblijven in het superluxe Ocean Castle Sol de Oriente in Costa Careyes. De villa met 6 slaapkamers is op de top van Peninsula de las Estrellas en heeft een 360-graden infinity pool met uitzicht over de oceaan en op het strand.

Ocean Castle Sol de Oriente
Ocean Castle Sol de Oriente
kylie jenner kendall jenner vakantie mexico
Ocean Castle Sol de Oriente

Prijs per nacht

Volgens TMZ kost het luxe verblijf maar liefst $6,500 dollar per nacht en is er plaats voor twaalf personen. Toch lijkt het erop dat Kylie Jenner en zus Kendall met een kleiner gezelschap op pad zijn. Onder anderen BFF Stassie Karanikolaou is meegevlogen naar Mexico. Verder ziet het ernaar uit dat het huis geschikt is voor je Instagram-foto’s want Kylie, Kendall en Stassie posten van ‘s ochtends tot ‘s avonds foto’s op Instagram. En hoe kan het ook anders met zo’n zwembad en uitzicht?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.