Aartie Narain
Aartie Narain Celebrity 22 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner reageert op trollende fans om een detail in haar miljoenenvilla

Afgelopen weekend gaf Kylie Jenner fans een kijkje in haar glamoureuze Holmby Hills- herenhuis van $36 miljoen dollar in Los Angeles. Ze liet een van haar luxe badkamers zien op haar Instagram-verhaal. En hoewel de badkamer van Kylie Jenner zeker luxueus leek, lieten we al eerder weten dat er meer mensen wezen op de waterdruk van de celebrity.

Kylie Jenner liet het er niet bij zitten en reageert op haar trollende fans. Wij praten je bij.

Kylie Jenner reageert op trollende fans

Kylie Jenner gaf via Instagram een uitgebreide rondleiding door haar nieuwe huis, inclusief haar enorme roze marmeren badkamer compleet met inloopdouche, maar een fan merkte toch dat er iets mis was in de badkamer. En dat ging snel viral. Kylie liet namelijk haar douche zien en haar waterdruk is om van te janken. Een fan schreef op Twitter ”Kylie Jenner lives in a $35m mansion, and this is the water pressure…”

Kylie moet er niets van hebben en reageert op Instagram Stories op haar trollende fans. “I keep seeing on the internet my f***ing shower. I think it’s an amazing shower and I have no problem with it. But everyone seems to find my water pressure very concerning.”

Niet haar echte douche

Kylie Jenner gaf ook aan dat dit eigenlijk niet de douche is bij haar thuis, maar van Kylie Cosmetics HQ. Vervolgens liet ze haar prachtige douche met digitale display bij haar thuis zien, waar je de exacte watertemperatuur kon instellen. Toen het water naar beneden begon te stromen, legde de celeb haar hand eronder om te laten zien hoe sterk de druk was. “So this is really my shower at my house. It’s amazing. It’s amazing. Thank you everyone for your concern.”

 

Eerder onder vuur

Het is niet de eerste keer dat Kylie Jenner op social media onder vuur ligt. Eerder dit jaar lanceerde Kylie Jenner haar Kylie Skin Hand Sanitizer. En hoewel haar nieuwe lanceringen altijd in een paar uur uitverkopen, is dat bij de desinfecterende handgel niet het geval. Ze lag namelijk onder vuur omdat veel mensen van mening zijn dat ze winst wil maken op een pandemie. Op social media wordt Kylie beschuldigd van het uitmelken van de coronapandemie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.