Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 17 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Chrissy Teigen post topless foto op Instagram en zoon Miles is het er niet mee eens

Chrissy Teigen is not a regular mom, she’s a cool mom, dat wisten we al. In haar nieuwste Instagram-post zien we hoe ze topless poseert terwijl ze zich omkleedt voor een evenement. En hoewel er genoeg te zien was op de foto, zijn alle ogen op zoon Miles gericht. Hij is het er duidelijk niet mee eens dat zijn moeder zich sexy gedraagt.

De 2-jarige zoon van Chrissy Teigen en John Legend heeft nu al een sterke mening.

Chrissy Teigen post topless foto

Model, auteur en moeder Chrissy Teigen deelde gisteren een topless foto op Instagram en daar was niet iedereen het mee eens. In de foto zien we hoe Chrissy zich klaarmaakt voor een evenement terwijl ze in corrigerend ondergoed en op hoge platformhakken staat. Zoon Miles is het er niet mee eens en kruipt tussen haar benen om de foto te verstoren.

Chrissy Teigen deelt de hilarische reden waarom Joe Biden haar ontvolgt op Twitter

Chrissy Teigen zou Chrissy Teigen niet zijn als ze ook dit weer hilarisch oppakt. In de caption schrijft ze, “please move, mommy is trying to be thirsty.” Ze kijkt naar Miles, die haar hoofd tussen haar benen door steekt. Hij koos voor een meer casual look in een grijze joggingbroek en long sleeve van Cars.

Reacties

En de volgers van Chrissy zijn fan van de foto en natuurlijk van de 2-jarige Miles. Zo schrijven ze, “This is EVERYTHING” en, “Miles! The legend.” Andere reacties luiden, “Ooh yes!!! See, the Lord knew not to give me legs like this cause I’d be showing out too!” en, “THE HOT MOM STRUGGLE IS REAL”

We zeiden het al, Chrissy Teigen is a cool mom. Het is de tweede keer dat ze een sexy look post deze week. Tijdens de Grammy Awards verscheen ze samen met haar man John Legend in een gelaagde, fluwelen jurk met lovertjes en een met leren details corset-achtige top van AADNEVIK. John Legend droeg Versace tijdens de Grammy Awards. Zijn album, Bigger Love, werd geprezen als Best R&B Album of the Year.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.