Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 27 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Het internet gaat los over de ongemakkelijke interactie tussen Christine Quinn en Kylie Jenner

Christine Quinn, bekend als de villain uit het programma Selling Sunset, bevindt zich door haar deelname aan de show en haar sassy personality in de hogere kringen van Hollywood. Ze zal niet meer te zien zijn in het volgende seizoen van de glamoureuze serie over het makelaarskantoor The Oppenheim Group, maar dat betekent niet dat ze uit beeld blijft. Christine was afgelopen maand aanwezig bij de CFDA Awards in New York, waar ook Kylie Jenner aanwezig was. De blonde makelaar begroet Kylie en de beelden gaan (nu pas) het internet over, want het is toch wel wat ongemakkelijk..

#aiiiii.

Christine Quinn ontmoet Kylie Jenner

Iedereen weet wie Kylie Jenner is, en zelfs de icy Christine Quinn kan het niet laten om even een #fangirlmomentje te hebben tijdens het zien van de jongste Jenner-zus. De twee zien elkaar op de rode loper en dan begroet Christine Kylie alsof ze een van haar beste vriendinnen is. De beelden worden nu volop gedeeld omdat het nogal ongemakkelijk is, vooral omdat Kylie snel doorloopt. Christine vraagt nog even snel wat Kylie aanheeft waarop Ky snel reageert met “Vintage Mugler”.

@jennerkyliehere

😂#kyliejenneredit #kyliejenner #cfdaawards #cfdafashionawards #keepingupwiththekardashians #foryou #fyp

♬ everything i wanted – Billie Eilish

De TikTok heeft ondertussen al bijna 2 miljoen views en kijkers kunnen het dan ook niet laten om de awkward meet-up te benoemen: “Christine just be acting like she knows people 😭😭” en een ander reageert met: “Yeah kylie has no idea who christine is😭” en nog iemand valt dit op: “Kylie walking away as fast as she could lmaoooo”

Toch vinden ook veel mensend dat Kylie juist degene is die het ongemakkelijk maakt, omdat het algemeen bekend schijnt te zijn dat Kylie wat socially awkward kan reageren op dit soort events. Lijkt ons ook wel ingewikkeld, omdat iedereen wel weet wie zíj is.

Anyway, het blijft leuk om naar te kijken. Misschien zit er wel een vriendschap in?

Christine Quinn uit Selling Sunset is bevallen van haar eerste kind

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.