Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 14 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Chunky highlights uit de jaren 90 maken een comeback

Oversized truien, boxy sneakers en chunky highlights: we hebben het natuurlijk over de 90’s. Een tijdperk om nooit te vergeten, als het om fashion en kapsels gaat. De chunky highlights hebben in 2020 en 2021 (eindelijk) hun terugkeer gemaakt en zijn populairder dan ooit.

Heb je altijd al getwijfeld? Nu is het de tijd je coupe compleet om te gooien en te gaan voor die 90’s-highlights.

Chunky highlights zijn terug

In de jaren negentig zag je chunky highlights bij iedereen. Ze geven nét die twist aan jouw coupe die je nodig hebt. Nu hebben we tijdens de lockdown-periode al veel verschillende haarstijlen voorbij zien komen, maar deze spant de kroon. Ook Bella Hadid en Kylie Jenner zijn groot fan van de trend, zo zagen we op Instagram. We delen onze favoriete looks met de coupe.

Christina Aguilera

Als er één iemand is bij wie dit kapsel perfect staat, is het Christina wel. Nu is het wat minder, maar in de 90’s waren de chunky highlights nog meer out of the box. Durf jij het aan?

Bella Hadid

Bella Hadid volgt altijd alle trends op de voet, ook chunky highlights. De rood-oranje lokken staan haar nog goed ook. Nu zijn Bella’s outfits geïnspireerd op de jaren negentig altijd on point, maar dat is een ander verhaal…

Kylie Jenner

Ook Kylie Jenner kan deze trend niet overslaan en daar zijn we erg blij mee. Naast alle verschillende coupes die ze heeft gehad, is deze toch wel een van de beste.

5 inspirerende looks met chunky highlights

Ben je nog op zoek naar de perfecte look voor jouw gezichtsvorm, huidskleur en haarlengte? Wij delen onze 5 favoriete haarstijlen met de highlights.

1. Zwart met blond

2. Paarse coupe

3. Een gewaagde kleur

4. Blond en bruin

5. Blauw en zwart

Ben je nog op zoek naar een leuke look waarvan je zeker weet dat ‘ie goed staat? Dan is dit de juiste.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.