Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 17 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de mooiste 90’s-inspired beautylooks van Bella Hadid

De garderobe en iconische looks van Bella Hadid zijn ongetwijfeld een grote inspiratiebron. Het topmodel staat bekend om haar old school maar immer stijlvolle nineties-geïnspireerde looks: van chunky highlights tot terugbrengen van de french manicure.

Ze omarmd de trends voor haar dagelijkse looks en wij hebben de beste voor je uitgezocht.

90’s-inspired beauty looks van Bella Hadid

Bella Hadid is een van de meest succesvolle modellen en influencers ter wereld, daarom is het ook niet gek dat we haar spotten met de beste beautylooks. De jaren negentig hebben kort geleden een comeback gemaakt en het topmodel is waarschijnlijk de grootste fan van de trends van het decennium. Deze beautylooks bewijzen dat het topmodel de queen is van nostalgie.

1. Lippenstift

Dit is een welbekende beautylook uit de jaren negentig: Dunne wenkbrauwen, blauwe oogschaduw, lipliner en een roze blos. De combinatie zorgt voor een ultieme retro glamour.

2. Brons

Bella Hadid creëerde 90’s make-up-look met Dior-producten. Verder gaat ze voor een piekerige pony en opgestoken kapsel. Haar cat eye en de bronstinten brengen ons weer terug naar de jaren negentig.

3. Chunky highlights

Het nieuwste kapsel van Bella Hadid heeft chunky face-framing highlights, een trend uit de jaren negentig die experts toevallig hebben voorspeld voor dit winterseizoen.

4. Blauwe oogschaduw

Bella Hadid rockt blauwe oogschaduw voor een Balenciaga-show. Pastelkleurige oogschaduw is misschien wel één van de grootste beautylooks uit de jaren negentig en het topmodel experimenteert hier natuurlijk graag mee.

5. Vlechtjes

Een van de iconische kapsels van de jaren negentig: twee minivlechtjes langs je gezicht laten lopen vanaf je middenscheiding. Hier rockt het topmodel ondertussen het nostalgische kapsel en wij zijn fan.

6. Pastel oogschaduw

Bella Hadid is fan van pastelkleurige oogschaduw en serveert de beste beautylooks uit de jaren negentig. Ze combineert haar oogschaduw met opgestoken haar en bovendien ook een haarklip.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.