Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 3 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze behind-the-scenes foto’s van de Netflix-serie Clickbait wil je zien

Vorige week kwam Netflix dan eindelijk met een nieuwe miniserie: Clickbait, een intense miniserie waarvan Netflix begin augustus de eerste trailer uitbracht. Is de ontvoerde huisvader Nick een onschuldige familieman of een monster met duistere geheimen? We verzamelden de beste behind-the-scenes foto’s van de filmset.

De serie is onze nieuwe obsessie.

Clickbait op Netflix

Clickbait gaat over een gekidnapte vader genaamd Nick Brewer, gespeeld door Adrian Grenier (The Devil Wears Prada). Volgens zijn vrienden en familie is hij een fantastische gast, een loyale broer en de perfecte gezinsman, maar zijn ontvoerders bestempelen hem als een misbruiker en misschien zelfs een moordenaar van vrouwen.
Hij wordt continu gefilmd en op het internet gezet middels een livestream. Nick krijgt van zijn ontvoerders een bord met een duidelijke boodschap: “Bij de 5 miljoen views sterf ik.”

Zijn dit de eerste behind-the-scenes beelden van Bridgerton seizoen 2?

Terwijl zijn zus zijn naam blijft verdedigen, uiten het grote publiek en zelfs zijn vrouw hun twijfels. Is Nick zelfs eigenlijk wel de moeite waard om te redden? Politieagenten beginnen steeds pittigere vragen over zijn verleden te stellen. “In een kwestie van flashbacks leren we dat hij complexer is dan zijn zus wil toegeven – en misschien gevaarlijker dan zijn vrouw zich realiseerde,” aldus de officiële synopsis van Netflix. Is Nick echt een onschuldige huisvader, of toch een monster?

Behind-the-scenes

De cast en crew van Clickbait hebben op Instagram verschillende behind-the-scenes foto’s en video’s gedeeld. We zetten de beste exemplaren voor je op een rij terwijl je wacht op seizoen 2.

1. Groepsfoto

2. Familiefoto

3. Achter de schermen

4. Weer een groepsfoto

5. Achter de schermen met Jay

6. BTS-video’s van Clickbait

7. Another one

8. De vechtscènes

9. Kai’s stunt double

10. Een collectie van de set van Clickbait

Kun je inmiddels ook niet wachten op een tweede seizoen van de Clickbait? We vertellen je alles wat we weten:

Clickbait seizoen 2: alles wat we weten over het nieuwe seizoen van de serie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.