Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 16 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zijn dit de eerste behind-the-scenes beelden van Bridgerton seizoen 2?

Als je op ons lijkt, zit je inmiddels ook al maanden ongeduldig te wachten op het tweede seizoen van Bridgerton. Hoewel seizoen 2 al is bevestigd, duurt het nog wel even voor we weer mogen genieten van alle sappige verhalen van Lady Whistledown. We weten inmiddels ongeveer wat we van het tweede seizoen kunnen verwachten, maar nu lijkt het erop dat ook de eerste behind-the-scenes beelden hier zijn.

En die willen we natuurlijk maar wat graag zien.

Bridgerton: seizoen 2

De Netflix-serie is gebaseerd op de eerste acht boeken van Julia Quinn. Daarom heeft creator Chris Van Dusen genoeg materiaal voor een tweede seizoen van de serie. Op 21 januari bevestigde Netflix een tweede seizoen van Bridgerton. “Prepare for another social season. “Bridgerton shall be back for season 2!” zette Netflix op Twitter. Ook werden fans getrakteerd op een bericht van Lady Whistledown herself, geheel in de stijl van Bridgerton.

Deze actrice uit Sex Education krijgt een grote rol in Bridgerton seizoen 2

Inmiddels lijkt het filmen gestart, want Luke Newton aka Colin Bridgerton zet gloednieuwe foto’s van de set op zijn Instagram-account. Op de eerste foto zien we de 24-jarige acteur te paard met zijn broer uit de serie, Jonathan Bailey aka Anthony Bridgerton. Eerder werd al duidelijk dat het volgende seizoen vooral om hem en zijn liefdesleven gaat.

Behind-the-scenes

In een volgende foto zien we hoe de twee ‘broers’ lollig doen op de set in hun kostuums en er zit ook een behind-the-scenes video bij waarin ze filmen in Londen. Hij schrijft bij de post, “The boys are back in town.” Wel gebruikt hij hashtags die erop doen lijken dat het een throwback is, maar met de caption denken we toch dat het filmen van het nieuwe seizoen gestart is.

Bridgerton seizoen 2: alles wat je wil weten over het volgende seizoen van de populaire serie

De andere acteurs en actrices uit de series hebben niets op Instagram geplaatst, maar we willen natuurlijk graag weten of het tweede seizoen al gefilmd wordt. Misschien dat we seizoen 2 wel sneller dan verwacht kunnen bekijken. Eén ding is zeker: wij kunnen niet wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.