Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 1 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan los op social media over de nieuwe Netflix-serie Clickbait en ze zeggen allemaal hetzelfde

Vorige week kwam Netflix dan eindelijk met een nieuwe miniserie: Clickbait, een intense miniserie waarvan Netflix begin augustus de eerste trailer uitbracht. Is de ontvoerde huisvader Nick een onschuldige familieman of een monster met duistere geheimen? Clickbait is een interessante thrillerserie met een goede cast en fans zeggen allemaal hetzelfde na het zien van de serie.

Het internet staat er vol mee.

Clickbait op Netflix

Clickbait gaat over een gekidnapte vader genaamd Nick Brewer, gespeeld door Adrian Grenier (The Devil Wears Prada). Volgens zijn vrienden en familie is hij een fantastische gast, een loyale broer en de perfecte gezinsman, maar zijn ontvoerders bestempelen hem als een misbruiker en misschien zelfs een moordenaar van vrouwen.
Hij wordt continu gefilmd en op het internet gezet middels een livestream. Nick krijgt van zijn ontvoerders een bord met een duidelijke boodschap: “Bij de 5 miljoen views sterf ik.”

De nieuwe Netflix-miniserie Clickbait over de ontvoerde huisvader Nick wil je nu zien

Terwijl zijn zus zijn naam blijft verdedigen, uiten het grote publiek en zelfs zijn vrouw hun twijfels. Is Nick zelfs eigenlijk wel de moeite waard om te redden? Politieagenten beginnen steeds pittigere vragen over zijn verleden te stellen. “In een kwestie van flashbacks leren we dat hij complexer is dan zijn zus wil toegeven – en misschien gevaarlijker dan zijn vrouw zich realiseerde,” aldus de officiële synopsis van Netflix. Is Nick echt een onschuldige huisvader, of toch een monster?

Reacties op internet

Inmiddels staat de serie een week op Netflix en hebben de eerste fans alle afleveringen natuurlijk al bekeken. Opvallend is dat kijkers allemaal dezelfde mening delen: ze denken precies te weten wie er verantwoordelijk is voor de misdaad en dan neemt de serie een andere wending.

“PLOT TWIST on plot twist on PLOT ****ING TWIST with a side of what the ****,” schreef een fan, terwijl een ander toevoegde, “Me thinking I figured out who’s got Nick during every episode. #clickbaitnetflix.” Een derde voegt toe, “Just when you think you know what’s going on but you don’t, this 8 episode show is filled with twists and turns!” and “Really thought I had #clickbaitnetflix all worked out. I didn’t. An unexpectedly good show.”

De nieuwe Netflix-serie Money Explained leert je alles over geld

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.