Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 7 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Drankje doen? Dit zijn de leukste bars in Den Haag om een cocktail te drinken

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor de vrijmibo. Maar goed, wie zegt dat dit een biertje op kantoor moet zijn? Luidt het weekend in met een cocktail, dat is wel zo feestelijk. Wij zetten de leukste bars in Den Haag voor je op een rijtje, waar jij dit weekend de lekkerste cocktails drinkt.

Het is deze week The Hague Cocktail Week en dat wordt flink gevierd in deze bars!

Dit zijn de leukste bars in Den Haag om een cocktail te drinken

Dit jaar ging de vierde editie van The Hague Cocktail Week en vieren ze lokale en internationale kwaliteitsmerken, toegewijde bartenders en worden premium locaties in de kijker gezet. Ontdek onderstaande bars en meer tijdens de Cocktail Week in Den Haag.

Ultramarijn

Hier zijn de bartenders van alle markten thuis en is elk denkbare cocktail mogelijk. Kom je er niet uit met welk drankje je wil kiezen? Vraag het personeel om hulp of laat je verrassen door één van hun creaties. De kapitein verwelkomt je boven- of benedendeks om te nippen aan je cocktail, natuurlijk vergezeld van de nodige snacks.

Kneuterdijk 8, 2514 EN Den Haag

La Mian

Je vrijdagse werkdip ga je tegen bij La Mian, waar je geniet van Chinese street food gerechten in een stijlvolle en rustieke omgeving. Hun seizoensgebonden cocktails zijn uniek en worden bereid met Aziatische ingrediënten. De barman luistert graag naar jullie voorkeuren en maakt een drankje op maat. Wedden dat je smaakpapillen geprikkeld worden?

Nobelstraat 11B, 2513 BC Den Haag

Mingle Mush

De eerste foodhal, Mingle Mush, van Den Haag telt 15 verschillende foodstands en een énorme bar. Met 1600m2 aan food, drinks en entertainment spendeer je hier zonder problemen je avond en kom je al helemaal in de mood voor het weekend.

Anna van Buerenplein 712, 2595 BH Den Haag

Mercure

Vrijdagavonden zijn vaak van een ander kaliber en durven al eens langer door te gaan dan verwacht. Elke maand verrassen ze zowel hotelgasten als niet-hotelgasten met een cocktail van de maand en kan je er genieten van een uitgebreide drankenkaart. Toch nog een stapje in de wereld zetten? Mercure Hotel Den Haag Central ligt middenin het bruisende centrum van de stad.

Spui 180, 2511 BW Den Haag

Bonobo

In het weekend neem je je vrienden mee naar Bonobo voor een avond vol entertainment en muziek. Voor wie graag eens goed lacht houdt best hun kalender in de gaten voor de Bonobo comedy nights. Op hun menukaart vind je de echte klassiekers onder de cocktails en heb je keuze uit heerlijke, betaalbare bites.

Raamstraat 15, 2512 BX Den Haag

Liever zelf cocktails maken? Lees hier hoe je ze maakt met Hard Seltzer erin. Of wat dacht je van cocktails met champagne?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.