Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 13 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Kanye West in het geheim getrouwd, maak kennis met zijn nieuwe vrouw

Keeping Up With Kanye, want jeez louise wij snappen het af en toe ook niet meer. Mr. West is nog geen jaar officieel gescheiden van zijn ‘soulmate’ Kim Kardashian, hij schijnt recentelijk in het huwelijksbootje te zijn gestapt. Maar.. hoe, wat, wanneer? Wij zorgen voor een update, zodat jij ook weer weet hoe het precies zit.

Kanye West getrouwd

Je zou misschien denken dat Kanye nog steeds verdrietig om het verlies van Kim, maar niks is minder waar. Volgens bronnen van de Amerikaanse website TMZ is hij namelijk getrouwd met Bianca Censori. Bianca heeft jarenlang gewerkt als designer bij Yeezy dus hij kent haar goed en nu zijn ze dus zelfs (naar verluidt) getrouwd. Volgens de bronnen hebben ze een geheime ceremonie gehouden om de liefde te bezegelen en ze worden inderdaad nu ook regelmatig samen gespot. Toch lijkt het er wel op dat het alleen om een ceremonie ging, want er is geen offcieel document getekend.

Op paparazzifoto’s is te zien hoe Ye rondloopt met een enorme trouwring (of het lijkt er in elk geval op) en hij neemt zijn nieuwe wifey regelmatig mee op date. Benieuwd naar deze foto’s van Kanye en zijn nieuwe vrouw? Je bekijkt ze hier op de website van TMZ.

Vorige maand bracht hij een nieuw nummer uit genaamd Censori Overload, een soort ode aan zijn nieuwe liefde.

surreal · kanye west – censori overload (2022)

Over Bianca Censori

Als we even het LinkedIn-account van Bianca stalken dan weten we dat ze op school heeft gezeten in Australië. Basischool, middelbare school én universiteit. Ze werkt sinds 2020 voor Yeezy en woont nu in Los Angeles. Eerst ging ze als brunette door het leven, maar ze heeft recentelijk haar haar kortgeknipt en blond geverfd. Een artistieke visie van haar nieuwe man? Who knows. Het lijkt erop alsof ze verder geen social media-accounts heeft, maar we houden jullie op de hoogte.

Kim Kardashian en Kanye West praten niet langer met elkaar en bereiden zich voor op scheiding

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.