Inga Stoit
Inga Stoit Beauty 19 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Contouren lastig? Deze TikTokker laat met een filter zien hoe je dat doet per gezichtsvorm

Het aanbrengen van make-up is niet altijd even makkelijk voor iedereen. Een foundation of een poedertje aanbrengen is natuurlijk niet zo moeilijk, alleen het aanbrengen van contouren of perfect highlighten is toch echt andere koek. Gelukkig is er een TikTokker die met behulp van deze filter het aanbrengen van make-up voor iedereen toegankelijk maakt.

De make-up gezichtsfilter werd ontworpen door TikTokker Grace Choi. Met behulp van deze filter kun je prachtig de jukbeenderen contouren geven. Tevens leert deze app jou hoe je het beste jouw eigen wenkbrauwen kunt stylen. Uiteraard ging deze filter per direct viraal. Andere TiktTokkers zoals Mikayla Nogueira en Sarah Wolak waren ook super enthousiast en probeerde de filter zelf.

@gracemchoi

Contour for YOUR face shape using @fentybeauty Match Stix 🔥 #fentybeautysponsored #contour #contourtutorial #makeup @gracemchoi

♬ original sound – gracemchoi

Make-up filter op TikTok

De filter heet Choi’s My Face Shape-filter. De filter heeft 9 verschillende manieren waarmee je kunt testen hoe je het beste make-up op je gezicht aanbrengt. De tools zijn verschillend; er wordt gebruik gemaakt van cirkels, driehoeken en zelfs van rechthoeken. Heb jij bijvoorbeeld een ovaalvormig gezicht? Dan is de tweede Choi’s filter perfect voor jou. Met de Match Stix Snatch kun je dan perfect contouren aanbrengen op jouw ovale gezicht. De filter laat je zien dat je op de roze gebieden contouren kunt aanbrengen. En op de witte gebieden breng je vervolgens een concealer of highlight aan. Het aanbrengen van make-up was nog nooit zo makkelijk!

Alle beautylessen die we van The Kardashians hebben geleerd

Lekker behulpzaam

Oké, we begrijpen dat je deze filter niet elke dag gaat gebruiken. Toch is het een hele fijne tool die je creatiever maakt met jouw looks. Misschien leer je hierdoor wel heel goed wat voor jou werkt of is de tool perfect wanneer je net wat meer make-up wilt dragen als je naar een feestje gaat. Wij gaan in ieder geval lekker creatief aan de slag met deze filter en zijn benieuwd naar de beauty verrijking die het ons oplevert. Hierbij nog meer inspiratie.

@mikaylanogueira

TRY THIS FILTER! It’s so fun! #makeup #beauty #faceshape #contour #highlight

♬ original sound – Mikayla Nogueira

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.