Inga Stoit
Inga Stoit Beauty 17 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

De ‘jaw bra’ gaat helemaal viral op TikTok en het is precies wat je denkt dat het is

TikTok is eigenlijk de app waar je al je beautytips op kunt vinden. Het social media platform is rijk aan allerlei schoonheidstips en de meesten zijn dan ook leuk om uit te proberen. De Jaw Bra is helemaal hot en wij moeten er stiekem een beetje om lachen. Een beha.. op je kin? Huh? Het zou zorgen voor een strakkere kaaklijn, da’s dan wel weer fijn. En als het rijmt weet je dat het goed is.

De beha wordt ook wel een beauty masker genoemd en het hoort je huid strakker te maken en dus een onderkin te verminderen. Klinkt best geinig toch?En natuurlijk een stuk natuurlijker én goedkoper dan fillers of botox.

De jaw bra – de nieuwste beauty trend

Een van deze ‘beha’s’ die viraal gaat op social media is van het merk Wishful skin. Het product is dus niet alleen een gezichtsbeha, maar ook een voedend masker. Het item is rijk aan ingrediënten zoals pepermunt en niacinamide om ontstekingen te kalmeren en het uiterlijk van de huid te verbeteren.

Hoe gebruik je het kinbeha’tje? Eerst moet je natuurlijk even je gezicht wassen en drogen. Als jouw gezicht helemaal schoon is, is het tijd voor de jaw bra. Je zet het masker vast door de uiteinden van het masker om je oren te binden. Het lijkt eigenlijk een beetje op een mondkapje, alleen gaat dit niet helemaal over je mond hene. Je zet vervolgens een timer op 30 min en laat de jaw bra z’n werk doen.

Verbluffende resultaten

Misschien is het te mooi om waar te zijn, maar er zijn genoeg mensen die zweren bij de resultaten. De huid onder de kin was inderdaad strak getrokken en niet meer zo gezwollen als voorheen. Hoe lang het resultaat aanhoudt is wel nog een beetje de vraag. Maaaaaar, dit is dus misschien wel erg leuk om te proberen als je net even een beetje extra mooi op de foto wil staan. Best grappig om uit te proberen, toch? Je koop hem hier.

Heb jij een rond gezicht? Dan staan deze 5 kapsels jou het beste

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.