Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 28 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

De contourtips van Kim Kardashian’s make-up artist gaan viraal op TikTok en oh mijn god het werkt echt

Als we aan Kim Kardashian denken, dan denken we aan een prachtig snatched gezicht. Dus wie kan er beter make-uptips geven dan degene die Kim K opmaakt? Make-up artist Mario Dedivanovic deelde zijn contourtips die nu viraal gaat op TikTok over hoe hij een kaaklijn contour fixt.

Al eerder ging Kate Moss viraal met haar make-uptips, maar nu ook de visagist van Kim. Binnen enkele minuten heb je een kaaklijn á la Kim Kardashian.

De make-up artist van Kim Kardashian deelt zijn contourtips op TikTok

Als je denkt dat je de kaak-contour onder de knie hebt, think again. Mario Dedivanovic deelt zijn manier en TikTok gaat los. Het is waarschijnlijk iets meer product dan je gewend bent, maar het resultaat mag er zeker zijn. TikTokkers proberen de trick massaal uit en kunnen hun ogen niet geloven. Bye onderkin.

In de video gepost door Abby Baffoe, vertelt de TikTokker over een truc van beauty influencer Mikayla Nogueira en Kim Kardashian’s makeup artist Mario Dedivanovic.

@abbybaffoe

Ill listen to whatever @Mikayla Nogueira & @makeupbymario tell me to do 🤌🏼

♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] – Elliot Van Coup

In de video zien we dat Abby de contour op haar kaaklijn aanbrengt, maar ook daaronder. Door vorm te geven aan je hals creëer je de illusie van een ultrascherpe kaaklijn. Het enige dat je nodig hebt is een cream bronzer, een kwast om te blenden en eventueel wat setting powder. Trek een lijn langs je kaaklijn, maar breng ook cream contour aan in het midden van je hals. Blend het goed uit (erg belangrijk) en kom erachter wat dit voor jouw look doet. Want zeg eens eerlijk, dit ziet er toch fantastisch uit?

Mario voorziet je ook van vollere lippen

Vorig jaar brak Mario het internet al met zijn hack voor vollere lippen. Bij deze hack begin je met het overlijnen van je cupid’s bow op je bovenlip. Wij zijn allemaal gewend om heel onze lippen te overlijnen, maar dat is bij deze hack niet nodig. Nadat je lipliner op je cupid’s bow hebt aangebracht, volg je je normale lijn van je lippen en en trek je de lipliner een beetje naar binnen aan de zijkanten. Dit zorgt voor het lip flip effect.

@carsynnlovee

have you tried this yet? ✨ @makeupbymario #makeupbymario #liplift #celebsecrets #makeuphacks #lipliftbymario #fyp #kkwbeauty #lipliner

♬ More Than A Woman – SG’s Paradise Edit – Bee Gees & SG Lewis

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.