Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 28 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Lief – Harry Styles stuurde bloemen naar Lizzo en dit is het schattigste ooit

Voor het geval je nog meer bewijs nodig hebt dat Lizzo en Harry Styles de leukste vriendschap ever hebben: hier komt het. Deze week poste de zangeres een TikTok met een inmense bos bloemen en drie keer raden wie die gestuurd heeft.

Wie willen ook een Harry Styles als beste vriend.

Harry Styles stuurde bloemen naar Lizzo en dit is het schattigste ooit

Harry en Lizzo zijn al een paar jaar goede vrienden, sinds Harry viral ging met de cover van Lizzo’s hit ‘Juice’ tijdens zijn BBC Radio 1 Live Lounge. Lizzo steunde Harry tijdens zijn concerten en was aanwezig bij de show in Los Angeles van Harry’s Love On Tour in 2021. Je snapt het, de twee zijn vriendschappelijk verliefd op elkaar.

Harry Styles trad gisteravond op in Amsterdam en dit gebeurde er allemaal tijdens zijn show

Om Lizzo te feliciteren met haar nummer één hit – de meid gaat lekker – stuurde Harry haar de bos bloemen van je dromen. Roze, oranje en rode rozen en chrysanten in overvloed – het kon Harry niet gek genoeg. En terecht, want het scoren van een #1 hit op de Billboard Hot 100 Charts is ook een big deal. We moeten Harry complimenten geven voor zijn sporticiteit, want voordat ‘About Damn Time’ op één kwam, was ‘As It Was’ van Harry zelf de koploper.

Yall harry got me flowers congratulating me on about damn time going #1 😭😭😭😭😭😭😭” schreef Lizzo bij de TikTok.

@lizzo

Yall harry got me flowers congratulating me on about damn time going #1 😭😭😭😭😭😭😭

♬ I Love You Bitch – Lizzo

Harry en Lizzo samen op Coachella

Deze twee gunnen elkaar de wereld en dat is mooi om te zien. Eerder dit jaar deelden ze het podium tijdens Harry’s optreden op Coachella 2022. Het beste aan dit moment? Dat ze matching Gucci jassen droegen. De twee artiesten bliezen het dak eraf met een cover van Gloria Gaynor’s ‘I Will Survive’ en een funky remix van One Direction’s ‘What Makes You Beautiful’.

Wij balen als een stekker dat we niet bij dit fuzzy feestje waren.

Lizzo doet een boekje open over haar bijzondere vriendschap met Adele

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.