Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 2 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Trend alert! Coquette-nagels nemen TikTok op dit moment compleet over

We weten allemaal dat TikTok één van de beste plekken is als je de nieuwste trends wilt vinden. Toch blijft de app dit ook zelf keer op keer bewijzen, want op dit moment gaat er weer een geweldige trend compleet viraal. Dit keer heeft de trend alles te maken met zachte kleuren en vrouwelijke details en wij zijn compleet obsessed. Heb jij Coquette-nagels al voorbij zien komen op jouw FYP?

Deze trend is ook een echte go-to voor Valentijnsdag.

TikTok-trends komen en gaan

Als we het eerlijk moeten toegeven, zit iedereen waarschijnlijk wel dagelijks op TikTok. Niet zo gek natuurlijk, want het is op dit moment een van de meest populaire platforms die er bestaat. Daarnaast bestaan de korte video’s waardoor we heen scrollen vaak uit super handige informatie, de nieuwste trends en handige life hacks.

Je hoeft ook niet per se veel volgers te hebben om compleet viraal te gaan op TikTok. Zolang je een goede trend of hack deelt zit het meestal wel goed. Hierdoor hebben we het laatste jaar ontzettend veel nieuwe en originele beauty-trends voorbij zien komen. Zo gebruikten TikTokkers massaal een vergiet om hun krullen mee te föhnen en liep iedereen, door Hailey Biebers TikTok-video, afgelopen jaar met glazed-donut nagels.

Coquette-nagels

De nieuwe nagel-trend die viraal gaat op TikTok is in de basis niet heel anders dan de glazed-donut nagel-trend. Coquette-nagels hebben namelijk zachte pastelkleuren, zoals roze en lila en hebben hypervrouwelijke details zoals strikken, hartjes, kant en parels.

In 2023 wordt deze nagel-trend natuurlijk wel modern gemaakt met sterke XXL-nagelvormen. Zo deelt Melanie op Instagram het resultaat van haar nagels met de caption: “Just girly things 🎀💕🍰.” Zij heeft gekozen voor zachtroze french tips met statement-applicaties zoals een mooie strik en een hart met daar omheen parels.

Daarnaast delen verschillende gebruikers op TikTok en Instagram ook de nodige inspiratie voor Coquette-nagels. Nog op zoek naar een paar voorbeelden? Scrol dan vooral verder.

@.kissescards

nails inspo #nails #coquette #nailsinspo #lilyrosedepp #lanadelrey #fy #dior

♬ écoute chérie bestspedup – bestspedup

Zelfs Kim Kardashian is obsessed met deze nieuwe nagel-trend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.