Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 18 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Glazed-donut nagels is de manicure die je deze zomer wilt rocken

Glazed beauty is having a moment – Overal waar we kijken zien we glazed-donut trends voorbijkomen. Zo is niemand minder dan Hailey Bieber helemaal obsessed met deze beautytrend. Nu is er een nieuwe variant van de trend bijgekomen en dat zijn glazed-donut nagels. De perfecte manicure als je op zoek bent naar iets anders deze zomer.

Obsessed!

Beautytrends

Het hele internet staat tegenwoordig vol met video’s waarin de nieuwste trends worden besproken. Zo weten we door TikTok precies welke modetrends we konden verwachten deze zomer en er gingen dit jaar zelfs speciale TikTok-modetrends viraal. Naast al deze modetrend zijn er ook een heleboel trends op het gebied van beauty te vinden op social media.

Vooral het lakken van je nagels lijkt nu weer helemaal op te komen. Dat terwijl deze trend echt wel een tijdje is weggeweest. Maar nu de trend weer helemaal terug van weggeweest is kunnen we er niet meer omheen. Zo is de neon manicure dé trend voor je nagels die we deze zomer overal gaan zien en er is nog een nieuwe trend bijgekomen. Glazed-donut nagels is namelijk ook een manicure waar je deze zomer mee gezien wilt worden.

Hailey Bieber is gespot met de grootste zomerse bikini-trend en wij zijn obsessed

Glazed-donut nagels

Hailey Bieber is een van de celebrities die ervoor heeft gezorgd dat je de glazed-donut trend nu overal voorbij ziet komen. Zo introduceerde ze ons aan een ‘glazed donut’ huid en nu is het weer raak. Volgens Hailey Bieber zijn glazed-donut nagels namelijk de nageltrend van 2022. De trend neemt momenteel TikTok zelfs helemaal over vanwege zijn pure kleur en glanzende afwerking, die vergelijkbaar is met een geglazuurde donut.

@opi How to: #HaileyBieber aka #GlazedDonutNails Tutorial by @Zola ✨ 🍩 💅🏼 #haileybiebernails #chromenails #metgala #metgalanails #opi ♬ original sound – OPI

Hailey Bieber werd afgelopen mei al gespot met deze geglazuurde nagels en ze droeg de look opnieuw tijdens de lancering van haar huidverzorginslijn Rhode Skin. Eén ding is in ieder geval zeker: TikTok is helemaal obsessed met de nieuwe nagels van Hailey Bieber, want de hashtag #glazeddonutnails heeft op dit moment al meer dan 5 miljoen views. Ook staat het platform vol met tutorials die laten zien hoe je de trend kunt creëren. Hailey is overigens niet de enige celebrity die met deze trend is gespot, want ook Vanessa Hudgens en Sydney Sweeney zijn fan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.