Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 29 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans spotten een crossover tussen Emily in Paris en And Just Like That en gaan los op Twitter

We hoeven je niet te vertellen dat Emily in Paris en de Sex and the City-reboot And Just Like That… de twee populairste series van het moment zijn. Nu blijkt dat er een enorme crossover in de twee series zit en fans gaan compleet los op Twitter over de overeenkomst.

Waarschijnlijk heb jij het ook gemist.

Emily in Paris en And Just Like That…

Terwijl ze ongeïnteresseerd bij een charity voor een vrouwenopvang in Greenpoint aanwezig is (ze gaat doneren, maak je geen zorgen), zit Carrie’s fantastische makelaarsvriendin Seema (Sarita Choudhury) aan een tafel verderop, genietend van een sigaret. Eerder in de aflevering mijmerde ze dat dit jaar (het was haar verjaardag) misschien het jaar zou zijn waarop ze eindelijk haar man ontmoet, en in echte SATC-stijl verschijnt een knappe, verfijnde man uit het niets om haar wens in vervulling te laten gaan: Zed, die de eigenaar is van de club waar Seema zit.

Hoewel we meteen weten dat dit personage een impact op haar zal hebben, omdat ze in de mood is om te gaan dansen, is het misschien nóg interessanter wie de acteur is die Zed speelt. Hij wordt namelijk gespeeld door William Abadie, ook bekend als Antoine Lambert op Emily in Paris.

Crossover

Het is technisch gezien niet hetzelfde karakter, toch veranderde Lambert in feite het restaurant van Gabriel in een nachtclub in seizoen 2 van Emily in Parijs en beide shows zijn gemaakt door Darren Star. Het is duidelijk dat Lambert goed gecast is als een charmant karakter van het nachtleven. Daarmee lijkt het erop dat Seema kennis gaat maken met Emily’s collega bij Savoir.

Voor het geval je je afvraagt ​​waar je Lambert nog meer hebt gezien, hij speelde ook de echtgenoot van Blairs vader, Roman in Gossip Girl en hij was een Prada-winkelmedewerker genaamd Tony in een aflevering van de originele SATC. Ja, dit is zijn tweede personage in de serie. Fans gingen natuurlijk direct los op Twitter over de crossover:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.