Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Lichaam 26 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Met deze 6 items maak je van Valentijnsdag de dag van de zelfliefde

Waar de één houdt van Valentijnsdag en hoopt dat Cupido al wat pijltjes in de rondte heeft geschoten, zou de ander liever doen alsof de dag nooit heeft bestaan. Toch zijn wij van mening dat elk moment om de liefde te vieren met beide handen aangegrepen moet worden. Of het nou om de liefde voor een ander of voor jezelf gaat. Voor degenen deze 14 februari de liefde aan zichzelf willen verklaren hebben we 6 items uitgekozen om jezelf eens écht lekker in het zonnetje te zetten.

Treat yourself voor Valentijnsdag.

1. This love is on fire

Heb je eigenlijk geen idee waar je moet beginnen als het gaat over een momentje voor zelfliefde? Start dan bijvoorbeeld door een fijne geurkaars aan te steken om te zorgen voor een fijne ambiance. Het Amsterdamse kaarsenmerk Guérison is opgericht uit bewondering voor de krachten van het universum. Elke kaars heeft een sterrenbeeld als thema en bevat bijpassende edelstenen en geuren.

Geurkaars, €49,99 van Guérison

Guerison kaarsen voor valentijnsdag
Guérison

2. Ik geef mij een roosje, mijn roosje

Wanneer je deze valentijnsdag geen roos van iemand anders ontvangt, is het tijd om zelf de slingers op te hangen. Nog een voordeel: deze variant verwelkt nooit.

Vibrator in roos-vorm, €39,99 via Bol.com

Vibrator roos voor valentijnsdag
Bol.com

3. Maison Francis Kurkdjian

De Baccart Rouge 540 van Maison Francis Krukdjian is niet voor niets voorzien van een rode flacon. Het parfum prikkelt je zintuigen met een combinatie van warme, bloemige en krachtige tonen.

Parfum, 35 ml voor €185 via De Bijenkorf

Maison Francis Kurkjian parfum valentijnsdag
De Bijenkorf

4. 14 dagen vol liefde

Zeg je zelfliefde, dan zeg je Easytoys. Mocht je het nou toch onzin vinden om te wachten tot Valentijnsdag om jezelf te verwennen, zorg dan voor deze adventskalender

Adventskalender met 14 vakjes, €49,99 van EasyToys

Easytoys - zelfliefde voor Valentijnsdag
Easytoys

5. Hartje hartje

Wil je jezelf er niet alleen op Valentijnsdag, maar gewoon elke dag van het jaar eraan doen herinneren om van jezelf te houden? Verras jezelf met een hartjes-cadeau dat élke dag straalt van liefde.

Mini-tasje, €450 van Prada

Prada zakje met hartje - Valentijnsdag
Prada

6. Van dry january naar wet february

Volgens Love Stories en Self Studies is zelfliefde zó veel meer dan trend. Het zorgt voor zelfvertrouwen in wie je bent – in je geest, in je lichaam en bij intimiteit. Precies de reden dat ze besloten de handen ineen te slaan. De gezamenlijke collectie bestaat onder andere uit elegante setjes, speeltjes, supplementen, kaarsen en petten.

Verkrijgbaar via Love Stories Intimates.

Love Stories x Self Studies
Love Stories

Met deze cadeaus kun je hem écht blij maken op Valentijnsdag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.