Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 7 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Date night? Dit zijn de beste films op Netflix om te kijken met je lover

Niets is zo fijn dan een avondje op de bank liggen en een heerlijke film op Netflix te kijken. Nog leuker natuurlijk als je vergezelt wordt door je lover of date. Maar het vinden van een film om samen te kijken, kan een hele klus zijn. Daarom hebben wij alvast de beste films voor jou en je lover uitgezocht voor op date night. 

Niks huren, kopen of downloaden, want deze titels staan gewoon op Netflix. Pak de popcorn er maar bij.

Films voor op date night

Het aanbod op Netflix is zó groot dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien, en zomaar wat aanklikken. No worries, wij hebben de beste films op een rijtje gezet voor tijdens date night. Pop wat verse popcorn, neem een drankje erbij en bingewatchen maar. Enne, je kunt ze natuurlijk ook gewoon lekker alleen kijken.

1. Murder Mystery

Murder Mystery was de best bekeken Netflix-film ooit en wij begrijpen heel goed waarom. Adam speelt een agent uit New York, die samen met zijn vrouw (Jennifer) op vakantie naar Europa gaat. Hier raken ze verzeild in een bizarre situatie: ze worden de hoofdverdachten in de zaak van een moord op een bejaarde miljardair. Aan Adam en Jennifer de taak om zich uit deze situatie te redden. Leuk voor op je date night.

2. Gone Girl

Zin in een goede thriller? Dan is Gone Girl het zeker waard om te kijken. Het echtpaar Nick en Amy staat op het punt om hun vijfde huwelijksjaar te vieren, maar Nick begint ineens twijfels te krijgen over zijn relatie met Amy. Hij bezoekt zijn tweelingzus om het te bespreken, waar bij terugkomst blijkt Amy verdwenen is. Nick schakelt meteen politie in en start een onderzoek, maar er beginnen steeds meer pijlen op Nick zelf te wijzen.

3. Jumanji: The Next Level

Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Met hoofdrollen als Dwayne Johnson en Kevin Hart it’s safe to say dat de komedie het waard is om te kijken op date night.

4. Hitch

Will Smith speelt een professionele date doctor. Hij weet welke openingszinnen werken, wat de juiste danspasjes zijn, welke cadeautjes het goed doen en wat de ideale plek is voor een eerste afspraak. Laat zijn laatste cliënt nou net de vrouw van zijn dromen zijn. En dan komen de moeilijkheden. Een fijne romcom die perfect is voor een ontspannen avond op de bank met je lover op date night.

5. The Notebook

Een klassieker die perfect is om te kijken op een date night. Allie en Noah uit The Notebook blijven ons ontroeren met hun verboden, maar toch onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. Helaas is hun romantische relatie niet van lange duur, maar alles verandert wanneer ze elkaar weer jaren later tegenkomen. Pak de tissues er maar alvast bij.

6. The Irishman

Deze Oscar-genomineerde film is gebaseerd op een boek uit 2004, I Heard You Paint Houses, is The Irishman een Amerikaanse misdaadfilm. Robert de Niro speelt Frank Sheeran, een huurmoordenaar die terugblikt op zijn leven. Met hoofdrolspelers als Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci is dit gewoon een must-watch op jullie date night.

7. A Star Is Born

Lady Gaga speelt de rol van Ally, een worstelende songwriter wiens leven verandert wanneer ze de beroemde rockster Jackson (Bradley Cooper) ontmoet. Terwijl de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen, laat Jackson Ally debuteren tijdens zijn concert en brengt haar daarmee in de spotlights en in de wereld van de sterren. Een aangrijpend verhaal over verslaving, vervagende roem en verlies.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.