Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 28 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De datingshow UpDating is de meest rauwe en hilarische vorm van daten ooit en TikTok is obsessed

Door de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn op het gebied van daten gaat het niet altijd even soepel. Mensen worden op dit moment namelijk meer dan ooit op hun uiterlijk beoordeeld, maar de datingshow UpDating brengt daar verandering in. Hun show laat namelijk op een rauwe en hilarische manier zien hoe je ook kan daten en TikTok is compleet obsessed.

En wij ook!

De datingshow UpDating

Deze datingshow is niet zomaar een datingshow. UpDating is namelijk een show die rond gaat in Amerika en het werkt als volgt. De show laat weten in welke steden ze langskomen en je kan dan een ticket halen. Tijdens de show proberen ze verschillende mensen, die zich van te voren hebben aangemeld, te koppelen door middel van het houden van speed dates voor het publiek. Hoewel dit al spannend genoeg is hebben de twee mensen die aan het speed daten zijn ook nog blinddoeken op.

Ze kunnen elkaar dus niet zien en moeten elkaar leren kennen door het stellen van vragen. En deze vragen mogen over alles wat ze maar willen gaan en dit zorgt voor de meest rauwe en hilarische momenten en de nodige reacties uit het publiek. Aan het einde van deze speed date mogen ze hun blinddoeken af doen en laten ze weten wat ze van elkaar vinden. Succes? Dan kan het stel er zelf voor kiezen of ze verder gaan daten of niet. Geen succes? Dan kan iemand uit het publiek laten weten dat zij beter passen bij een de twee personen en begint het speed daten weer helemaal opnieuw.

@updatingshow

No need to be coy anymore about this topic #HUDAppPartner @Hud App

♬ original sound – UpDating

@updatingshow

We were not expecting this so early #dating #reality #twist #shocking #confidence #updatingshow #fyp #foryoupage

♬ original sound – UpDating

Reacties

Deze datingshow zorgt voor nogal wat reacties en daar kijken wij niet van op. De show is namelijk helemaal hilarisch en super leuk om naar te kijken. Niet zo gek dus dat het TikTok-account @updatingshow al meer dan één miljoen volgers heeft. En ook hun video’s krijgen ontzettend veel likes en reacties. Zo reageert een volger: “Amazing shows here in LA! Glad I could be there 🙌”

Andere volgers schrijven: “This show is unbelievable”, “Thank you for such an entertaining atmosphere” en “had the best time ever 🫶🏻”

Met deze tips kom jij uit die vervelende maar oh zo normale relatiedip

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.