Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Reizen 20 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Speeddaten in een skilift? Deze datingapp organiseert een skitrip voor singles

Wintersporten, aprèskiën en ondertussen daten: wat wil je nog meer? Datingapp Thursday kondigde hun plannen aan voor een singles ski trip en er wordt massaal op gereageerd.

Count us in!

Datingapp Thursday organiseert een skitrip voor singles

Speeddaten in een skilift, igloo raves en alpine dates: tijdens deze ski trip zijn er genoeg mogelijkheden om het ijs te breken.

Donderdag is voor daten

De datingapp Thursday is ontworpen voor mensen die klaar zijn met het eindeloos online chatten zonder offline dates. Wat maakt deze datingapp dan zo speciaal, you may ask? De app is alleen beschikbaar op de donderdag: om middernacht verdwijnen alle chats, verhalen en matches weer. Je hebt dus één dag om met iemand te chatten, diegene te leren kennen en eventueel een offline afspraak te maken. Te laat met iets afspreken? Too bad, want de app is pas de volgende donderdag weer beschikbaar.

Doordat de app maar één dag in de week beschikbaar is zorgt Thursday ervoor dat mensen niet eindeloos meer lopen te swipen. Het spoort je aan om selectief en direct te zijn, maar geeft ook de mogelijkheid een leuke date of zelfs een relatie eruit te halen.

Single. Mingle. Ski.

De app organiseert regelmatig bijeenkomsten, feesten en mini-festivals voor singles om heen te gaan, maar aankomende april pakken ze groter uit. 1000 singles reizen af naar Val Thorens om te dansen en te sjansen in de sneeuw. Samen met Nuco Travel organiseert de dating app het evenement, waarvoor al menig single zich heeft aangemeld. Zowel vanuit Europa, Engeland en Amerika reizen mensen massaal af naar het skigebied om met een Jägerbomb in de hand en latten onder de voeten de liefde te vinden.

Wintersport met een twist

De ski trip wordt in de week van 15 tot en met 24 april georganiseerd: 7 dagen en 7 nachten vol plezier. Wil je een keer met vrienden op wintersport met een twist? Op de site van Nuco Travel vindt je de details, en wie weet, misschien vindt je dit jaar wel de ware liefde in de sneeuw.

De populairste datingapps van dit moment waar jij zeker weten de liefde van je leven gaat vinden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.