Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

The Kardashians seizoen 3 zit wederom vol drama: op deze datum begint het

De familie Kardashian is weer terug! Het derde seizoen van de realityserie The Kardashians is afgerond en is binnenkort te zien bij Disney+. En als je denkt dat het deze keer misschien wél weer rustig is.. think again. Ook dit seizoen zit vol drama, Khloé vertelt het ons zelf in de trailer. Zoals we al weten is er afgelopen jaar genoeg gebeurd in de familie. Veel dingen zijn nog maar roddels, dus we zijn heel benieuwd hoe het nou eigenlijk echt zit.

The Kardashians seizoen 3

Alle vrouwen uit de familie zijn moeders (inmiddels zijn er al heel wat kinderen), weten hoe ze een bedrijf kunnen én moeten ook nog eens om kunnen gaan met de meningen van jan en alleman.. niet heel erg makkelijk. De trailer is uit en je kunt zien dat er genoeg drama in zit.. We zijn benieuwd wat we precies gaan zien. De rare relatie tussen Khloé en Tristan? Veel PDA van #Kravis? De break-up tussen Devin Booker en Kendall? Zien we baby Aire eindelijk ook?

Het nieuwe seizoen is vanaf 25 mei exclusief te streamen bij Disney+.

 

Kleine North begint ook een eigen bedrijf

Ja, je zat hier op te wachten. De getalenteerde North West treedt in de voetsporen van haar familie als het gaat om ondernemerschap. De negenjarige begint naar verluidt aan haar carrière en lanceert speelgoed- en skincarelijnen. Ja, dat lees je goed. Volgens The U.S. Sun heeft Kim Kardashian eerder deze maand vier nieuwe handelsmerken aangevraagd op naam van haar oudste dochter. Meer weten? Lees hier alles over North’s empire.

 

Dit is het gemiddelde startsalaris van mensen met een mbo, hbo en wo-opleiding

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.