Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 31 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Onze gebeden zijn verhoord: vanaf déze datum verkoopt McDonald’s fritessaus in fles

De fritessaus van McDonald’s is iconisch. We moesten begin dit jaar afscheid nemen van de oude vertrouwde bakjes, maar McDonald’s komt nu met iets wat al dat snackleed weer goed maakt. Vanaf dinsdag 4 juni verkopen ze de wereldberoemde fritessaus namelijk ook in flessen voor thuis.

En nu voor iedereen die zegt dat de Amerikaanse fritessaus in de supermarkt hetzelfde is: dat is niet zo. Die van de McDonald’s is veel romiger – en dus lekkerder. Het recept van de fritessaus is exclusief ontwikkeld door McDonald’s, waardoor het moeilijk te repliceren is. De exacte samenstelling van ingrediënten blijft een goed bewaard geheim. Vanaf volgende week kunnen we hier alsnog thuis van genieten. Bij je BigMac ovenschotel, bijvoorbeeld.

McDonald's fritessaus
McDonald’s

Vanaf 4 juni McDonald’s fritessaus te koop in grote flessen voor thuis

Het is vaak geroepen, er is vaak om gevraagd, maar het kwam er nooit van. Al jaren willen we McDonald’s-saus in een fles voor thuis. Nu is het eindelijk zover. Er is wel één kanttekening: dit is een limited edition. Flink inslaan, dus.

Hoe koop je ‘m?

Installeer de McDonald’s app alvast op je telefoon (in het uitzonderlijke geval dat je deze nog niet hebt), want dat is de enige manier om een fles McDonald’s fritessaus te bemachtigen. De fles wordt aangeboden als Deal in de app. Na het scannen van de QR-code kan je de fles van 250 milliliter fritessaus toevoegen aan je bestelling voor €3,50. De actie loopt zolang de voorraad strekt. En zoals we allemaal verwachten, gaat deze saus snel uitverkopen.

Het decoy effect: dit is waarom jij altijd een grote friet bestelt bij McDonald’s

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.