Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 5 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

David Beckham maakt hilarische TikTok met kids tijdens Paris Fashion Week

Het kan je niet ontgaan zijn: Paris Fashion Week is in volle gang en ook de familie Beckham is aanwezig om Victoria te steunen tijdens de presentatie van haar nieuwste collectie. Natuurlijk moet er ook gegeten worden en de Beckhams verzamelen dan ook bij restaurant Gigi om even bij te komen. En wat moet en dan ook gedaan worden? Juuuuuist, er moet ook een TikTok online komen.. het is wel 2023 hè. Schoondochter Nicola plaatst hem op haar account, maar hubby Brooklyn, schoonzusje Harper én schoonvader David komen er ook in voor. En we moeten zeggen.. we hebben wel even gegrinnikt.

David Beckham maakt hilarische TikTok met kids tijdens Paris Fashion Week

To be honest is het filmpje in het begin een beetje cringy, maar gelukkig is daar vader Beckham om de boel te redden. De familie doet een sketch op de sound van ‘orange soda’, misschien ken je het wel. Die bestaat al een tijdje, maar wel heel grappig om te doen met je bekende familie. Helemaal omdat David Beckham casual meedoet. ‘T zou je vader maar zijn.. haha. Bekijk de video hieronder:

@nicolapeltzbeckham

♬ original sound – user4855802956681

Een greep uit de comments onder de video: ‘David Beckham jump scare’, en ‘David Beckham saved this video cause without it, yikes 😂’. Ja, daar zijn wij het volledig mee eens.

Victoria Beckham

De familie is dus in Parijs om mom Victoria Beckham te steunen. Ook zij organiseerde een show tijdens Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2023-24 waarin ze haar nieuwste stukken liet zien. Zelf liep ze ook, stijlvol as always, over de catwalk om al het applaus in ontvangst te nemen. De collectie was een en al femininity met sterke stukken voor de net zo sterke vrouw. Gelukkig lijkt er geen bad blood meer te zijn tussen Victoria en schoondochter Nicola, nadat er eerder geruchten rond gingen dat de twee elkaar eigenlijk helemaal niet mogen.

Okay?! Victoria Beckham laat ​​tatoeage van de initialen van David Beckham verwijderen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.