Julia Schaap
Julia Schaap Entertainment 26 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Wie is David Beckham écht? In de nieuwe docuserie ‘Beckham’ krijgen we antwoord

Voormalig voetbal legende David Beckham krijgt een eigen documentaire. Het heeft even geduurd, maar het is dan bijna zo ver. In de trailer is te zien dat er een aantal belangrijke mensen uit zijn leven aan het woord komen, zoals zijn vrouw Victoria, zijn oud-teamgenoten en zijn moeder Sandra. Hij is een van de bekendste voetballers van de wereld, maar toch is er weinig duidelijk over hoe David nou écht is.

David Beckham, voor het eerst écht openhartig

De documentaire belooft erg juicy te worden, want de familie is erg openhartig over de relatie tussen David en Victoria. De relatie tussen de twee moest aan het begin buiten de schijnwerpers blijven, hierdoor spraken ze stiekem af in parkeergarages. Ook komt aan het licht dat zijn moeder geen fan was van zijn relatie met Victoria omdat zij dacht dat zijn carrière hierdoor in gevaar kwam.

Reacties van fans

De reacties op de trailer zijn niet mis, veel mensen zijn nu al ontzettend geïnteresseerd in zijn verhaal: “He truly deserves this documentary, and I’m surprised it took this long for him to get it. His brand isn’t underrated but his skills certainly are, a true powerhouse. Can’t wait to watch!” reageert iemand. Ook hebben veel fans bewondering voor zijn doorzettingsvermogen. “David is very determined person, that’s one reason for his success. He never gives up.” De documentaire bevat ook beelden uit het persoonlijk archief van de oud-voetballer, waardoor je een intiem kijkje krijgt in zijn leven.

Mentale struggles

In de documentaire is David ook openhartig over zijn OCD. Hij is geobsedeerd met schoonmaken van kaarsen vertelt hij. “I clip the candle wax, I clean the glass, that’s my pet hate, the smoke around the inside of a candle,”. Het blijft niet alleen bij kaarsen, hij heeft er een hekel aan om in de ochtend beneden te komen terwijl er nog vieze vaat op tafel staat. Je leert hem echt anders kennen.

De vierdelige documentaireserie “BECKHAM” is vanaf 4 oktober 2023 te zien op Netflix. De trailer bekijk je hieronder.

David Beckham viert feest samen met dochter tijdens Harry Styles-concert

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.