Emma Toussain
Emma Toussain Fashion Week 7 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

De 9-jarige North West draagt een neusring tijdens Couture Week, net zoals haar moeder

Het is momenteel Couture Week in Parijs en dat blijft niet onopgemerkt. Onze Instagram-tijdlijn staat vol met foto’s van de zeer fashionable week in de Franse hoofdstad en dat komt voornamelijk door alle A-list celebs die neerstrijken op de front rows van alle belangrijke modeshows. Ook moeten ze zich af en toe verplaatsen en dat is het perfecte moment voor alle paparazzi om de VIP’s eens goed vast te leggen. Kim Kardashian is (obviously) ook in Parijs en ze is niet alleen.. dochter North is met haar mee en die ziet er met haar 9 jaar ontzettend cool uit.

Nu al een icoon.

North en de neusring

Kim en haar oudste dochter waren aanwezig tijdens de show van Jean Paul Gaultier (door Olivier Rousteing). Beiden arriveerden in een look van het huis én nog matchend ook. Because why the hell not?! Ze zaten naast hoofdredactrice van Vogue, Anna Wintour.. FRONT ROW. Een zeer gewilde plek en North is met haar 9 jaar al veel mensen voor. Voorafgaand aan de show moesten moeder en dochter nog even langs alle fotografen en dit zorgt ervoor dat wij de looks van de twee dames nog even goed kunnen zien.

Eén ding valt op: de neusring van North. En die van Kim natuurlijk. Maar.. een 9-jarige met een neusring?! Sure, het accesoire zit niet écht door haar neus heen, maar gewaagd is het wel. Toch verbaast het ons niks, je bent niet voor niks de dochter van Kim en Kanye. Vogue France deelt de beelden:

Reacties

Natuurlijk heeft heel het internet wat te zeggen over deze looks. Sommigen vinden het gewelding: “North should be on the runway with Kanye!” en “I love North OMG”. Anderen vinden het dan weer wat te ver gaan: “What is hanging from het daughters nose.. omg.”

Eén ding is zeker: North heeft zeker een fashion statement gemaakt and we love it.

North West schrijft het liefste briefje naar moeder Kim Kardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.