Gina Koninkx
Gina Koninkx Relaties 7 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

De 5 sekstrends van 2022 waar je met veel plezier aan mee wilt doen

Ook op het gebied van seks zien we in 2022 weer behoorlijk wat nieuwe trends voorbijkomen. Een aantal van deze sekstrends laat je wellicht liever aan je voorbijgaan, maar deze vijf trends zullen je interesse waarschijnlijk wel wekken.

Klaar voor een twist in de slaapkamer?

Vijf grote sekstrends van 2022 die je niet wil missen

Van deze trends krijgen de meeste van ons het wel warm.

1. High tech seksspeeltjes

De vraag naar high tech seksspeeltjes wordt alleen maar groter. Dit zijn sextoys die op afstand – soms zelfs met Bleutooth – kunnen worden bestuurd. Zo bestaan er zelfs speeltjes waarmee je LAT-lover zelfs vanaf de andere kant van de wereld jouw vibrator kan besturen. Say what?!

2. “Menstrubation”

De combinatie van ‘menstruation’ en ‘masturbation’. Uit nieuw onderzoek blijkt namelijk dat als je masturbeert tijdens je ongesteldheid, je veel minder last hebt van pijnklachten tijdens je menstruatie. Een heuse win-winsituatie.

3. Seksspeeltjes voor mannen

Voor vrouwen is er van alles op de markt om het seksuele genot met speeltjes te vergroten. Voor mannen daarentegen was het aanbod vaak wat beperkter. In 2022 zien we dan ook een enorme opkomst op het gebied van seksspeeltjes voor mannen. Nice!

4. Ethical Non- Monogamy relaties

Oké, niet iedereen wil meedoen aan deze trend maar wie weet wordt dit vlammetje bij jou ook wel ontstoken. Het komt erop neer dat je in deze relatievorm met wederzijds goedkeuren een open relatie ingaat. Daarnaast mogen jullie beide met diverse partners naar bed gaan.

5. Seksspeeltjes die milieuvriendelijk zijn

Je denkt er misschien niet over na, maar veel seksspeeltjes zijn nou niet bepaald milieuvriendelijk. De toys worden vaak in behoorlijk wat plastic en ander materiaal ingepakt om discreet en compleet bij jou thuis te kunnen worden bezorgd. De vraag naar eco-vriendelijke sextoys neemt dit jaar aanzienlijk toe. Een goede reden om nog een nieuw seksspeeltje aan te schaffen dus.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.