Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

De McBaguette (ja, die stunt uit Emily In Paris!) is nu daadwerkelijk te koop

Die Emily (in Paris), ze flikt het elke keer weer. Ze weet de ene na de andere grote klant binnen te slepen en daarmee irriteert ze ook collega Juliën. Maar Emily weet niet alleen in haar fictieve Parijs-wereldje succes te boeken, ook in real life lukt het haar. Of nou ja.. McDonald’s in Parijs introduceert namelijk tijdelijk de McBaguette, hét Franse broodje uit de serie Emily In Paris. Wil je ‘m proberen? Boek dan nu een treinticket.

Emily In Paris zorgt voor de terugkeer van de McBaguette

Netflix en McDonald’s slaan de handen ineen om de McBaguette tot leven te brengen, en dat is gelukt. Bezoeker Oleg Fedotkin plaatst wat foto’s op zijn LinkedIn-account van het McDo-restaurant in Parijs én de marketing er om heen. Meer foto’s vind je dan ook daar.

Oleg Fedotkin via LinkedIn
Oleg Fedotkin via LinkedIn Mcbaguette
Oleg Fedotkin via LinkedIn

Het broodje is dus nu echt te halen, dus mocht je binnenkort een tripje naar Parijs boeken weet jij waar je kunt lunchen. Het broodje is echter niet helemaal nieuw. In 2012 werd ‘ie voor het eerst geïntroduceerd als een tijdelijke snack, iets wat McDonald’s wel vaker doet. Nu kan je ‘m halen in een soort combideal, mét twee macarons, een bijgerecht en een drankje. Het is alleen te koop in Franse fillialen van de fastfoodketen, dus je moet écht naar Frankrijk. Geen straf, lijkt ons zo. En doe het een beetje snel, want ook dit menu is tijdelijk.

@lorylyn_officiel

On teste le McBaguette Emily in Paris 🥖 #mcbaguette #emilyinparis #menuemilyinparis

♬ son original – LoryLyn

Dit is de verborgen betekenis achter de roze veren-cape van Emily in Paris

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.