Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 22 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Oui oui! Er komt een vierde seizoen van Emily In Paris

Voor iedereen die sinds gisteren aan de buis gekluisterd is voor het derde seizoen van Emily In Paris: er is meer op komst. Er is namelijk al een vierde versie van de hitserie onderweg.

We kunnen weer opgelucht adem halen, want zelfs na het derde seizoen hoeven we nog geen au revoir te zeggen tegen Emily.

Alles wat je moet weten over het vierde seizoen van Emily in Paris

Terwijl we momenteel nog uitgebreid aan het smullen zijn van de heerlijke Netflix-serie, Emily in Paris, is het beste nieuws al weer naar buiten gebracht. We hoeven nog niet verdrietig te zijn na het zien van het nieuwe seizoen (in een nacht), want er is gewoon weer een nieuwe episode onderweg. Hoofdrolspeelster Emily… uh.. Lily Collins verklapte dit spetterende nieuws al een flinke poos geleden na het succes (en enorme cliffhanger) van het tweede seizoen:

De serie zal naar verluidt worden gefilmd in het begin van 2023 en zal later volgend jaar in première gaan. Netflix heeft nog niet verklapt waar het vierde seizoen over zal gaan, maar we verwachten weer een drama vol romantiek, mode en (ja stiekem toch ook) flink wat gecringe.

Een uitvergroting van de Franse cultuur

Vooral de Franssen zijn niet altijd even blij geweest met de zogenaamd “Franse” serie. Veel kenmerken van de Franse cultuur worden flink uitvergroot en overdreven en dit is bij de échte Parisiennes in het verkeerde keelgat geschoten. Waarheid of niet, wij kunnen toch erg van genieten van les aventures d’Emily.

Behind the scenes van Emily In Paris

Geen zorgen, we zullen niet alles van het nét gelanceerde nieuwe seizoen aan je spoilen voor je de kans krijgt om zelf te kijken, maar het schijnt dat er een flinke plottwist plaatsvindt in de laatste aflevering. Toch kunnen we het niet laten alvast wat extra’s met je te delen. Lily postte namelijk een heerlijke video vól backstage content waar wij flink van ondersteboven zijn. De scenes op de stapjes blijken namelijk helemaal niet op stapjes gefilmd te zijn en het prachtige Parijse uitzicht blijkt één groot leugen te zijn.

Schrap je agenda: Emily In Paris seizoen 3 staat nu op Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.