Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 17 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Chase Sui Wonders: maak kennis met de nieuwe vlam van Pete Davidson

Even leek het erop dat Pete Davidson en Emily Ratajkowski het hotste celebritykoppel van haar jaar gingen worden, maar niets bleek minder waar. Emily richtte haar aandacht op kunstenaar Jack Greer. Nu is ook Pete Davidson in de ban van een andere vrouw, namelijk actrice Chase Sui Wonders.

Wij praten je bij.

Chase Sui Wonders: maak kennis met de nieuwe vlam van Pete Davidson

Pete Davidson nam Chase mee op een romantisch, low key date. Dit is niet de eerste keer dat de twee samen gespot zijn, want in december gingen ze al samen naar Rangers wedstrijd en eerder deze week werden ze gespot bij Baba’s Pierogies in Brooklyn. Tijd om de nieuwe liefde van Pete beter te leren kennen.

Wie is Chase Sui Wonders?

Chase Charmayne Sui Wonders, geboren op 21 mei 1996, is een Amerikaanse actrice. De knappe 26-jarige speelde al in verschillende films als On The Rocks, Beau, Wake en Bodies, Bodies, Bodies. In sommige van de film was ze ook regisseur en screen writer. Films maken gaat Chase aan het hart.

In 2021 werd Wonders opgenomen in de hoofdcast van HBO Max’s televisieserie Generation als Riley, een onafhankelijke en zelfbewuste middelbare scholier. In 2022 werkte Wonders samen met Vogue China om een korte film te maken en te regisseren, getiteld Wake, met haarzelf en Charles Melton in de hoofdrol.

Hoe kennen Chase Sui en Pete elkaar?

Hoogstwaarschijnlijk leerden Chase Sui en Pete elkaar kennen op de set van Bodies, Bodies, Bodies, waar zij beiden een grote rol in hebben.

Hoe serieus is het tussen de twee?

Hoewel de reps van Pete zeggen dat de twee enkel vrienden zijn, liegen de beelden er niet om. Chase Sui en Pete zijn al meerdere keren kussend gespot op dates. De twee proberen vaak incognito op pad te gaan, maar dit is niet altijd met succes.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.