Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 21 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Money, money, money: Dua Lipa draagt ‘geld’ in haar nieuwste outfit en dat wil je echt ff zien

Dua Lipa haar looks zijn op zijn zachts gezegd divers. Het ene moment kan zij er heel glamoureus uitzien, terwijl zij het volgende moment volledige ‘lak’ lijkt te hebben aan glam. Wat we mu ff gaan bespreken is een erg opvallende outfit van Dua. Zij draagt namelijk letterlijk geld. 

Dua draagt deze spraakmakende outfit tijdens een avondje uit in Londen. De outfit was letterlijk een soort van pronken met rijkdom. Dus wat droeg ze dan? Dua was gekleed als een menselijk biljet van honderd dollar. Ze droeg een doorschijnend cropped overhemd met de groene print van een Amerikaans dollarbiljet. En een bijpassende doorschijnende broek die haar zwarte kanten lingerie eronder liet zien. 

Wat droeg Dua Lipa nog meer

Het thema ‘geld’ ging verder met haar groene stilettolaarzen, diamanten ringen en haar sprankelende groene oogschaduw. Dua voegde haar typerende dosis chaos toe en combineerde een mismatch van accessoires, zoals: een zilveren vlinder ketting riem, een cowboylaars ketting en een glinsterende schoudertas.

Uiteraard poste de zangeres de look op Instagram. Het is een diavoorstelling van foto’s met het onderschrift ‘backseat freestyle’. Dua wordt vaker vastgelegd in de meest aparte outfits. Afgelopen zondag deelde zij een foto van een holografische tweedelige set met stevige metalen sneakers en witte sokken. Ze maakte de look af met visnetten en spraakmakende make-up. Wat wordt Dua’s volgende look? Bij haar is er geen pijl op te trekken, maar wij vinden het maar al te leuk. De money look is eigenlijk ook wel een erg leuk idee voor een feestje en dergelijke. Zo brengt Dua Lipa ons nog eens op de allerbeste ideeën. 

Dua Lipa is niet aanwezig bij het Met Gala 2021 om déze reden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.