Inga Stoit
Inga Stoit Beauty 18 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

De onderrug tatoeage is terug van weggeweest en vrouwen nemen ‘m om deze reden

Callie Wilson is een geliefd TikToker die een video op haar account plaatste waarbij zij een onderrug tatoeage liet zetten. Je weet wel, de tattoo waar jij als kleine meid misschien over fantaseerde om later als je groot was te zetten. Dit was tevens ook de tattoo waarvan je misschien blij was dat je te jong was om hem daadwerkelijk te laten zetten. Want dit was een typische trend, die nooit meer terug leek te komen – tot nu.

Net zoals mode- en beautytrends altijd maar weer terugkomen, komen tatoeagetrends ook terug. Deze tatoeage wordt ook wel de ‘tramp stamp‘ genoemd. Deze benaming is op zijn minst gezegd toe aan een feministische update.

De onderrug tatoeage is terug van weggeweest

Tatoeëerders noemen het uiteraard ook gewoon een onderrug tatoeage en geven het niet een denigrerende term als tramp stamp. De plek van de tattoo heeft een negatief imago gekregen, maar daar trekt Callie Wilson zich niks van aan. Sterker nog: she loves it.

@okcallie

with ease😏💅🛍🫡🦋💪🧍‍♀️🏋️‍♀️

♬ Blah Blah Blah (feat. 3OH!3) – Ke$ha

Weet je nog dat Christina Aguilera en Britney Spears ook een onderrug tatoeage namen? Tatoeages op deze plek waren (en zijn) vaak vlinderachtige of tribalachtige designs. Vrouwen laten deze tattoo vandaag de dag weer zetten omdat zij juist het belang van empowerment van vrouwen willen laten zien. Wat natuurlijk heel vet is. Deze tattoo heeft ooit wellicht de vrouw als ‘ordinair’ afgeschilderd, maar daar wordt nu anders naar gekeken.

Anyway: deze tatoeage is haar intrede weer aan het maken en deze keer gaat dat zonder de ordinaire stempel gepaard.

Dit zijn de favoriete tatoeages van Billie Eilish

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.