Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 21 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Roos (31): ‘Ik heb ooit seks gehad met de broer van mijn huidige vriend’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet iedere week een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op de verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Deze week lees je het verhaal van Roos (31)*.

Roos (31): ‘Ik heb ooit seks gehad met de broer van mijn vriend’

Roos is momenteel erg gelukkig in haar relatie. Toch zit er één ding in de weg: in het verleden heeft ze een wilde nacht beleeft met haar schoonbroer. Little did she know dat ze een paar jaar later zou vallen voor zijn jongere broer.

Hi Roos, hoe ben jij in deze situatie terecht gekomen?

”Tja, dat is een ingewikkeld verhaal. Toen ik in mijn twintiger-jaren zat was ik nogal een wilde bras. Ik ben nog steeds niet vies van een feestje, maar toen was ik ook op seksueel gebied experimenteel. Op z’n zachtst gezegd. Met hoeveel mannen ik het bed heb gedeeld weet ik niet meer, ik vind het ook niet relevant om dat bij te houden. Maar goed, na een tijdje ben je die levensstijl ook wel zat, dus ga je op zoek naar een relatie.”

Hoe ging dat?

”Er zijn heel wat dates voorbijgegaan voordat ik de juiste had gevonden. Daten is niet mijn favoriete bezigheid, maar als al je vriendinnen al gesetteld zijn, dan wil je zelf ook uiteindelijk een lieve partner. In Dave heb ik die gevonden. Hij is drie jaar jonger dan ik, wat ik eerst een dingetje vond, maar nu merk ik daar niets van. We hebben lang gedatet voordat het ‘officieel’ iets werd. Ik denk zo’n 10 maanden.

We genoten zo van de tijd met z’n tweeën, dat we nog geen zin hadden om elkaar aan familie en vrienden voor het stellen. Wel vertelden we elkaar over familie en lieten we soms foto’s zien. ”

Hoe kwam je erachter dat je seks met zijn broer hebt gehad?

“Na ongeveer drie maanden lieten we elkaar foto’s van broers en zussen zien. Ik weet eigenlijk niet waarom dit moment niet eerder kwam. Op zijn Instagram staat bijna niets, dus daar had ik ook nog niet gezien wie zijn familie is. Toen hij een foto van zijn broer liet zien werd ik ongemakkelijk, want ik herkende hem meteen. Ik had het twee jaar daarvoor een keer seks zijn broer gehad, bij hém thuis. Ik besloot er niets over te zeggen, want wat ik met Dave had wilde ik niet verpesten.

Ik heb zijn broer een berichtje gestuurd, want ik had zijn nummer nog, en gevraagd of hij er ook zijn mond over wilde houden. Dat begreep hij gelukkig wel.”

Ben je ooit van plan het tegen hem te zeggen?

“Nee, ik houd mijn mond, want het maakt denk ik meer kapot dan me lief is. Ik heb ook vertrouwen in mijn schoonbroer, dat is een goede gast die ook zijn mond wel kan houden. Ik voel me alleen zelf soms best ongemakkelijk bij de situatie, maar dat is mijn eigen schuld.”

*Roos haar naam is gefingeerd. De echte naam is bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.