Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 21 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

De opnames van Bridgerton seizoen 3 zijn officieel van start gegaan

Netflix en Shondaland kondigen vandaag aan dat de opnames van Bridgerton seizoen 3 zijn begonnen. In het nieuwe seizoen volgen we Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) tijdens hun zoektocht naar de liefde. Netflix maakt dit nieuws bekend met een te leuke video. Scroll snel door naar beneden om te zien!

Over Bridgerton seizoen 3

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar vorig seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn.

Blijft de identiteit van Lady Whistledown geheim?

Een bijkomende complicatie voor Penelope is haar breuk met Eloise, die een nieuwe vriend heeft gevonden op een onverwachte plek. Ondertussen maakt Penelope’s toenemende aanwezigheid in de high society het des te moeilijker om haar Lady Whistledown alter ego geheim te houden.

Netflix en de producenten van Bridgerton delen een video ter ere van deze bekendmaking en daarin zien we (bijna) al onze favoriete leden van The Ton:

Hoe gaat het nu met..

En we hebben nog wel wat extra vragen.. Hoe gaat het bij voorbeeld nu met #kanthony? Zijn ze nog helemaal happy in love? En gaan we éindelijk The Duke terugzien? Hij hintte laatst wel op een terugkeer. Of tenminste, dat zag hij wel zitten. Anyway – we will see!

Zó oud zijn de karakters uit Bridgerton (en hun echte leeftijd)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.