Emma Toussain
Emma Toussain Haar 24 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

De ‘Pammy Updo’ is helemaal hot en zo maak je deze haarstijl zelf

Soms is de styling van een tv-show zó goed dat kijkers massaal soortgelijke kledingstukken kopen en de looks proberen na te maken, ook al gaat het om een verhaal van 30 jaar geleden. ‘Pam and Tommy’ is zo’n programma. De show gaat over het turlubente leven (en dé sextape) van Pamela Anderson en haar toenmalige vriend Tommy Lee.

Toch is de sextape niet het enige waar mensen over praten.

Pammy Updo

Actrice Lily James kroop tijdens ‘Pam and Tommy’ in de huid van Pamela Anderson en veel fans waren in shock na het zien van de transformatie. Van klassieke Britse schoonheid van Lily is niks meer te zien en ze lijkt als twee druppels water op Miss Anderson. De tanden, de wenkbrauwen, het decolleté.. alles klopt. Ook was het van belang dat het haar tijdens het shooten precies zo zat als Pamela het altijd droeg: blond en volumineus. Zelfs de updo is iconisch en laat dát nou net hetgeen zijn wat kijkers opvalt. Het is een soort messy bun maar dan wel heel erg stijlvol en passend in meerdere situaties.

Zoals altijd worden dit soort populaire haarstijlen opgepikt door meerdere TikTokkers en dan is ‘t binnen no-time een trending topic. Zo heeft de hashtag #pamelaandersonhair al meer dan 6.3 miljoen views op TikTok en dat betekent dat er genoeg inspiratie te vinden is om er je eigen draai aan te geven.

TikTokker Michaela laat ons zien hoe zij de ‘Pammy Updo’ maakt. Ze heeft zelf geen bangs en vertelt hoe zij het toch voor elkaar krijgt om eruit te zien als Pamela: “I want to try the Pamela Anderson bun on short greasy hair. Hopefully, this works. Pamela has a fringe, but I don’t so I’m going to take this very front section of my hair and use that as bangs later.”

@yhkayla

I’ve been loving this hairstyle recently!😍 #pamelaandersonhair #buntutorial #easyhairstyles #easyhairstylesforshorthair #hairstylesforshorthair

♬ When I’m in Your Arms – Cleo Sol

Inspiratie

Gelukkig zijn er veel meer dames die deze iconische look uitproberen en hier een video van maken. Natuurlijk voorzien wij jou graag van inspiratie dus dat gaan we dan ook doen.

@audreyvictoria_

Icionic Pamela Anderson hairstyle ✨ #hairtok #hairstyle #hairtutorial #pamelaandersonhair #messybun

♬ rich girl x material girl by altegomusic – ALTÉGO

@eggdressesup

such a fun hairstyle! #pamelaandersonhair

♬ It Ain’t Over ‘Til It’s Over – Lenny Kravitz

@ciara_makeup

Reply to @akabanni what do you think?? I love this hairstyle! #pamelaanderson #pamelaandersonmakeup #pamandtommy #pamelaandersonhair

♬ original sound – Ciara_makeup

@beccaa.boooo

It’s giving Pam #AerieREAL #pamelaanderson #pamelaandersonhair #pamelaandersonmakeup #SmoothLikeNitroPepsi #90saesthetic #sorryiblewyouoff #iwasdoinglunchwithmicrosoft

♬ original sound – nana 🖤

De perfecte look voor een avondje uit, een hot date, maar je kunt het zelfs dragen naar school of werk.

Deze celebrities geven ons de dosis inspiratie voor een pony die we nodig hebben

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.