Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 24 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zijn verward na deze comment van Khloé Kardashian onder de Instagram foto van zus Kim

Ondanks alle drama die zich door de loop der jaren heen heeft afgespeeld in de Kardashian-familie, weet bijna iedereen wel dat de zussen mega close zijn met elkaar. Ook uit de trailer van de nieuwe realityshow van de familie, “The Kardashians” lijkt het erop dat de zussen hechter zijn dan ooit. Daarom zijn fans super confused na een comment die Khloé Kardashian onder de Instagram foto van haar zus Kim heeft geplaatst.

Kim’s Instagram foto

Kim Kardashian is de laatste tijd weer ontzettend actief op haar socials. Kim plaatste een paar dagen geleden een reeks jaloersmakende foto’s op haar Instagram-account van haar trip naar Miami. Op deze foto’s is Kim te zien in een blauwe bikini-set van SKIMS met een prachtige blauwe lucht en zee op de achtergrond. Als caption schrijft ze: “Miami I miss u already!! 🌪🧊🌊”

Onder de foto reageren veel fans vol enthousiasme. Toch is er één comment onder de post van Kim die veel fans opvalt. In de commentsectie laat zus Khloé namelijk een wel ietwat eigenaardig bericht achter, namelijk simpelweg “Bitch”.

Fans zijn verward door comment Khloé

Ookal ziet het er misschien uit door deze uitspraak alsof Kim en Khloé ruzie hebben, zal dit hoogstwaarschijnlijk niet het geval zijn. De zussen staan er namelijk om bekend dat ze elkaar vaak dingen zoals “bitch” noemen voor de grap. Toch zijn de meningen over de – in onze ogen vrij onschuldige – comment van Khloé verdeeld.

Fans discussiëren met elkaar onder de comment van Khloé. Sommigen vinden de opmerking van Khloé gewoon een voorbeeld van hoe zussen met elkaar omgaan: “😂😂😂😂 typical sister comment” en “lol my exact thoughts when I see my sister on vaca 😂”. Maar er zijn ook fans die de opmerking van Khloé vrij serieus nemen. Zo schrijven fans: “does she have to cuss like that?? Joking or not it’s a potty mouth” en “I’m not happy with this comment. But same to you 🙄”.

Sommigen vinden de reactie van Khloé jaloers: “Yep yep she’s 100x prettier than you 😂” en “That’s exactly how you really feel because you cannot be Kim”, is wat sommige fans reageren onder de comment van Khloé.

Wij denken dat Khloé haar comment zeker niet vervelend bedoelde en dat deze een beetje uit verband is getrokken. Wat denk jij?

De Kardashian-Jenners delen iconische foto’s met alle zussen op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.