Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Entertainment 24 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Kom alvast in de stemming voor seizoen 2: wat is jouw Bridgerton naam?

Morgen is het dan éindelijk zover: het tweede seizoen van Bridgerton zal op Netflix te zien zijn. Het heeft even geduurd want het eerste seizoen kwam namelijk eind 2020 uit.. maar ons wachten wordt beloond. De eerste beelden van het nieuwe seizoen beloven namelijk veel goeds! Om alvast in de sfeer te komen voor morgen, heeft Netflix ervoor gezorgd dat jij achter jouw eigen Bridgerton naam kan komen.

Wij zijn benieuwd!

Bridgerton seizoen 2

Nog even en we kunnen weer genieten van de sappige verhalen van Lady Whistledown. Waar seizoen 1 zich focuste op de oudste Bridgerton-dochter Daphne en haar love interest Simon Basset, zal seizoen 2 draaien om Daphne’s oudere broer Anthony. Ondanks deze switch, zal ook dit seizoen hoogstwaarschijnlijk weer vol liefde en drama zitten.

Jouw Bridgerton naam

Kenmerkend aan de personages in Bridgerton zijn hun fancy achternamen. Ben jij benieuwd wat jouw achternaam zou zijn geweest als je in het Regency-tijdperk had geleefd? Een post op het Instagram account van Netflix Nederland geeft hier antwoord op aan de hand van je verjaardag.

Trailer

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je de trailer van Bridgerton’s seizoen 2 nog niet hebben gezien, hebben we hem hieronder nog eens voor je neergezet.

Hoe heet jij?

Bridgerton seizoen 2: alles wat je wil weten over het volgende seizoen van de populaire serie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.