Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 24 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Demi Lovato rockt een superkort kapsel tijdens de première van haar documentaire

Demi Lovato heeft in aanloop naar haar YouTube-documentaire Dancing With The Devil een heftige tijd beleefd. Zo onthulde de 28-jarige zangeres dat ze te maken had met verslaving waardoor ze in 2018 bijna overleed aan een overdosis. Ook deed ze schrijnende onthullingen over verkrachting en seksueel misbruik. Haar nieuwe documentaire ging afgelopen maandag in première en daar hoort natuurlijk een nieuw kapsel bij.

Demi rockt een superkorte look met waves en glanzende gel.

Demi Lovato: Dancing With The Devil

Inmiddels is Demi al een stuk verder en is ze afgekickt van de drugs. Eerder vertelde ze wel dat ze nog niet helemaal nuchter is: ze drinkt af en toe alcohol en blowt soms. En bij een nieuwe start hoort natuurlijk ook een nieuwe look. Afgelopen jaar knipte Demi Lovato haar lange lokken al af voor een superkorte roze pixie cut (die wij ook willen) en tijdens haar première verschijnt ze wederom met een nieuw kapsel.

Demi vertelde bij Ellen DeGeneres dat ze haar lange lokken altijd gebruikte om zich achter te verschuilen en dat ze ze daarom heeft afgeknipt. Na jaren lang en donker haar te hebben gehad, ging ze steeds korter en introduceerde ze haar roze pixie cut in november. En hoewel we dachten dat ze haar kapsel hierna helemaal zou afscheren zoals Ruby Rose en Halsey, was niets minder waar.

Première met kort kapsel

Afgelopen maandagavond hostte Demi Lovato een drive-through voor haar YouTube-documentaire en daar rockte ze, natuurlijk, ook een nieuw kapsel. Haar korte lokken waren weer zwart en gestyled in een hoogglans stijl uit de 20’s met waves en diamanten. De look staat haar prachtig en zelfs Kim Kardashian was aanwezig vanaf het balkon van het Beverly Hilton Hotel.

Kim zette haar Instagram Stories vol foto’s en video’s van Demi tijdens het event. Wij kunnen niet wachten om de documentaire te zien en gaan alvast wat diamanten bestellen voor in ons haar.

Instagram / @kimkardashian
demi lovato
Instagram / @kimkardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.