Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 28 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Demi Lovato heeft een mullet en wij zijn compleet obsessed

Demi Lovato heeft de afgelopen jaren heel wat meegemaakt. Na diens overdosis in 2018 maakte hen een heftige tijd door. Na een periode in een afkickkliniek verbraken hen en Max Ehrich in september 2020 hun verloving en afgelopen maand maakte Demi bekend non-binair te zijn. Inmiddels experimenteert Demi er ook op los met hun uiterlijk en heeft hen al meerdere kapsels gehad. Nu introduceert Demi een mullet aan hun volgers.

En eerlijk is eerlijk: wij zijn obsessed.

Demi Lovato heeft een mullet

De haartransformaties van Demi startte in november 2020, toen Demi de People’s Choice Awards hostte en het podium opstapte met platinumblonde lokken in plaats van hun normale zwarte lokken. Toen, een week later, deelde Demi een foto op Instagram om volgers hun nieuwe pixie crop te laten zien en schreef erbij, “I did a thing.” Hun hairstylist Amber Maynard deelde ook foto’s van het nieuwe kapsel op Instagram met de tekst, “There is something about changing your hair so drastically that allows you to own yourself in a way you never thought!”

En als je dacht dat het daar stopte, think again. Demi Lovato ging namelijk door met hun haartransformaties en kwam daarna met een nóg kortere roze pixie cut. Vervolgens liet hen de lokken uitgroeien en zagen we Demi in maart met een baby mullet tijdens het promoten van de nieuwe YouTube-documentaire Dancing With The Devil. Inmiddels is Demi terug bij hun signature zwarte kleur en introduceert hen een nieuw kapsel tijdens de iHeart Radio Music Awards.

Demi Lovato doet schokkende onthullingen over een verkrachting, de overdosis en verslaving

iHeart Radio Music Awards

Demi stapte tijdens de iHeart Radio Music Awards de rode loper op met een zwarte mullet, gecombineerd met dramatische smokey-eyes en een paars velvet pak. En eerlijk is eerlijk: ook deze look staat hen weer geweldig. Demi postte zelf een foto op Instagram met de caption, “iHeart 💙” Ons antwoord? Wij ook.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.