Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Demi Lovato zou daten met Noah Cyrus en wij praten je bij

Dat Demi Lovato weer helemaal back to business is, moge duidelijk zijn. Afgelopen maand lanceerde ze haar YouTube-documentaire Dancing With The Devil en nu gaan er geruchten over een nieuwe liefde. Volgens fans zou Demi Lovato daten met niemand minder dan Noah Cyrus, met wie ze samenwerkte aan de track ‘Easy’.

Het zou zelfs zo zijn dat ze sinds die samenwerking een romantische relatie met elkaar hebben.

Demi Lovato en Noah Cyrus

En als er iets nieuws gebeurt in het liefdesleven van Demi Lovato, willen wij dat natuurlijk weten. Een bron vertelt aan Page Six dat Noah Cyrus en Demi Lovato tijd met elkaar doorbrengen sinds de samenwerkten aan het nummer Easy. Ze brengen zelfs zoveel tijd met elkaar door dat ze nu een romantische relatie zouden hebben.

“They’re very close and have been hanging out,” vertelt de bron aan Page Six. Ze maakten samen een nummer, Easy, die geschreven werd door de hitmaker Matthew Koma. Hij kreeg recent een dochter met zijn vrouw Hilary Duff. Na het zien van de tekst besloot Demi Lovato dat ze het als samenwerking wilde uitbrengen met niemand minder dan Noah Cyrus, het jongere zusje van Miley Cyrus.

Relatie

Toch ontkent een andere bron, die dichtbij Demi Lovato staat, de geruchten. “They have dinner sometimes, but they’re not romantic. They got together for this song that sorta came together a bit last minute, and they hang out.” Toch gaan fans op Twitter helemaal los na het horen van de geruchten over Demi Lovato en Noah Cyrus.

Ook hebben fans het over Instagram Stories van Demi en Noah. Zo zou Demi haar ‘baby’ hebben genoemd en repostte Noah dat met de tekst ‘mine, mine, mine.’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.