Gina Koninkx
Gina Koninkx Shopping 23 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

6 belachelijk dure designer items die je niet kan betalen maar wel echt wilt hebben

Soms kom je dingen tegen op het web waarvan je denkt ‘wil ik hebben, ongeacht de prijs’. Dat je de volgende designer items zou willen hebben, vinden wij helemaal niet gek. Mits je een giga erfenis hebt gekregen of zelf een geweldige baan hebt, gaat dat zeer waarschijnlijk niet gebeuren. Maar.. dromen mag!

Hoeveel heb jij over voor zo’n kek designer item?

Designer items die je niet nodig hebt maar wel heel leuk zijn

Take my money and leave.

1. AirPods case van Yves Saint Laurent – €545

Zijn AirPods niet meer weg te denken uit jouw leven? Je bent niet de enige. Om ervoor te zorgen dat je jouw witte case nooit meer verward met die van een ander kun je er een extra case omheen doen. Deze van YSL bijvoorbeeld. Voor een schappelijk prijsje zijn ze helemaal van jou.

YSL AirPods case
YSL

2. Een tas voor je koptelefoon van Gucci – €2900

Een goede koptelefoon behoeft natuurlijk goede bescherming. Met deze tas van Gucci zit je in ieder geval helemaal goed.

Gucci tassen
Gucci

3. Behangpapier van Dior – €550 per rol

Kan jouw interieur wel wat extra’s gebruiken? Als je met geld kan smijten, kan je net zo goed de muur behangen met papier van Dior. Is je huis op Funda meteen een ton meer waard. Valt wel wat voor te zeggen op zich.

Dior behang
Dior

4. Oorbellen om AirPods in te hangen van Prada – €620

Nee echt, we verzinnen dit niet zelf. Ben jij zo onhandig dat je geregeld een AirPod verliest? Dan zou je dit sierraad van Prada eens moeten proberen. Je bevestigd de AirPod gemakkelijk in een oorbel en zo raak je ze echt nooit meer kwijt. Of je er de show mee steelt is een andere vraag.

Prada AirPods oorbellen
Prada

5. Een AirTag hoesje van Bottega Veneta – €120

In het kader ‘is betaalbaar maar compleet overbodig’ valt dit AirTag hoesje van Bottega Veneta. De AirTag zelf is de uitvinding van de eeuw. Bevestig hem aan iets wat je niet kwijt wil raken, je sleutels bijvoorbeeld, en je connect ze zo aan je ‘Zoek mijn’-app van iPhone. Zo kun je alles gemakkelijk terugvinden. Zo’n AirTag is maar een lelijk ding en daar bedacht Bottega Veneta gelukkig wat handigs op.

bottega veneta airtag
Bottega Veneta

6. Voetbaltafel van Louis Vuitton – €55.000

Het is zeer onwaarschijnlijk dat deze voetbaltafel ooit in jouw kamer staat te shinen, maar een mens mag dromen. Dit tafelvoetbalspelletje van Louis Vuitton kun je namelijk aanschaffen voor de schappelijke *ahum* prijs van 55.000 euro.

Louis Vuitton tafel
Louis Vuitton

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.