Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 23 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh no… Kendall Jenner en Devin Booker zijn na twee jaar uit elkaar

Verdrietig nieuws uit celebrity land. Kendall Jenner en Devin Booker zijn na een relatie van twee jaar uit elkaar. Waar er in januari nog geruchten gingen dat de twee in het geheim getrouwd zouden zijn, is het nu toch echt over tussen het model en de basketballer. Wel vertelt een insider dat de break-up wellicht alleen tijdelijk is. Wij vertellen je waarom de twee uit elkaar zijn gegaan en of er inderdaad nog hoop is dat het stel weer samen komt.

Noooo.

Kendall Jenner en Devin Booker

Kendall Jenner en Devin Booker werden voor het eerst samen gespot in april 2020 in Arizona. Na weken van relatiespeculatie, begon het paar officieel te daten in juni van dat jaar. Toch was het pas in februari 2021 – op Valentijnsdag – dat Kendall de relatie officieel bevestigde door Instagram official te gaan.

Kendall Jenner Devin Booker
Instagram / @kendalljenner

Op haar Instagram Stories deelde Kendall een foto waarop we zien hoe Devin bovenop Kendall ligt in de keuken, terwijl het model een grote lach op haar gezicht heeft. CUTE!!!

Kendall Jenner en Devin Booker houden dubbeldate met Hailey en Justin Bieber voor Valentijnsdag

In de periode daarna konden we op Instagram zien hoe goed het ging met de tortelduifjes. Het stel plaatste té schattige kiekjes samen die ons regelmatig een beetje alleen deden voelen… Zucht. Als klap op de vuurpijl plaatste Devin op Instagram een super lieve ode aan Kendall op haar verjaardag. Hij noemde haar onder andere de ‘most beautiful woman’. Oke, relationship goals.

Break-up

Nu lijkt er dus een einde te zijn gekomen aan het sprookje van het model en de NBA-speler. Kendall en Devin zijn na twee jaar samen te zijn geweest uit elkaar. Dat vertelt een bron dicht bij Kendall aan E! News. “Kendall and Devin hit a rough patch recently and have been split for about a week and a half,” vertelt de insider.

Het stel had nog een erg fijne tijd samen in Italië, waar zij een aantal weken geleden waren voor de bruiloft van oudere zus Kourtney Kardashian en haar man Travis Barker. Toen Kendall en Devin weer thuiskwamen veranderde de situatie. “Once they got back, they started to feel like they weren’t aligned and realized they have very different lifestyles,” aldus de bron.

Komen de twee nog terug bij elkaar?

Toch is er nog een klein beetje goed nieuws. Ondanks het feit dat Kendall heeft laten weten aan Devin dat ze ruimte en wat tijd voor zichzelf nodig heeft, hebben de twee nog contact. “They have been in touch since and do care about one another,” zegt de bron. De break-up is dus misschien niet permanent, laat de insider weten. “They both hope to make it work, but as of now, they are split.”

Zullen Kendall en Devin nog bij elkaar komen? Only time will tell.

Ouch: Kendall Jenner is helemaal klaar met moeder Kris om deze reden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.